Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – FC Oegstgeest JO19-3,

Scheidsrechter, Adri Ouwehand,

Tussenstand, 1-0,

Einduitslag, 4-2,

Doelpunten, Brayen 2x , Pieter 1x , eigen 1x,

De tegenpartij uit Oegstgeest moest nu eens een keer gewonnen worden en dat er ook drie punten kunnen worden bijgeteld in de ranglijst. Oegstgeest die op een vijfde plaats staat en daaronder op de zevende plaats onze vogels dus reden genoeg voor drie punten winst. Als we de stand nader gaan bekijken blijft de Rijnvogels op zeven alleen Oegstgeest zakt een plek door deze partij. In de eerste helft blijven beide teams op gelijke hoogte en kunnen de vogels nauwelijks scoren. Brayen die van links in loopt, of hij probeert de touwen te vinden of een voorzet, deze poging resulteert toch op een doelpunt daar een eigen speler een sinterklaascadeautje weggeeft dus 1-0. Met deze stand gaan we ons opwarmen en de tactiek bespreken voor de tweede helft.

De tweede helft proberen de vogels iets meer druk te zetten en diverse pogingen mislukken, op de paal, vrije trap in de muur maar een hoge voorzet in het doelgebied ziet Brayen een kans en kopt de bal simpel in en direct daarna kan hij weer simpel scoren daar de lange ballen vanuit het middenveld hem weten te vinden dus staat het 3-0. Een vrije trap van Oegstgeest die wat rommelig in het doelgebied van de keeper terecht komt en de tegengoal is reeds gevallen, 3-1. Nu hebben de Oegstgeestenaren er weer zin in en doen er een tandje bij maar stuiten toch weer op de verdediging, wie er wel weer scoort is Pieter die een stuiterende bal over de keeper weet te schieten, 4-1. In de eindfase wordt nog een keer op de paal geschoten en gaat Ard-Jan geblesseerd het veld af en gaat Oegstgeest nog een keer scoren en met een eindstand van 4-2 gauw naar de warme kachel

Goed gespeeld mannen zo zien we het graag.