HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Fysiotherapie

Vanaf het voetbalseizoen 2015-2016 is PMC Katwijk-Rijnsburg de partner voor fysiotherapie van FC Rijnvogels. De fysiotherapeuten Koen Verhoef en Frans van der Zwart zullen de selectie van FC Rijnvogels begeleiden op het medische vlak. Daarnaast zullen de fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg ook beschikbaar zijn voor alle andere leden van FC Rijnvogels. Heb je een blessure, speel je bij FC Rijnvogels, loop er niet mee door maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!

Een afspraak kan gemaakt worden via het nummer 071-4074384. De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Zeehos, Zeehosplein 27 te Katwijk. Geef hierbij aan dat je een speler van FC Rijnvogels bent.

Wat kun je verwachten;

  • De eerste afspraak duurt ongeveer 15 minuten;
  • Deze eerste afspraak bestaat uit een gesprek en een onderzoek;
  • Hierbij wordt bekeken wat het probleem is en wordt besloten of behandeling noodzakelijk is;
  • Er wordt tijdens deze eerste afspraak nog niet behandeld;
  • Indien behandeling nodig is wordt hier een volgende afspraak voor gemaakt;
  • Deze volgende afspraak kan afhankelijk van het probleem ook bij een andere fysiotherapeut zijn. Dit is dan een collega binnen de praktijk die dit probleem dan nog beter kan behandelen.

Houdt er rekening mee dat vanaf het eerste contact het onderzoek en eventuele vervolg behandelingen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via bovenstaand telefoonnummer. Zie ook de website www.pmckatwijk.nl.

Inloopspreekuur op de Kooltuin

Iedere donderdag vanaf 16 september 2021 van 19.00 tot 20.00 in het krachthonk naast de kleedkamer van Heren 1, zal Koen Verhoef, fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg op de club aanwezig zijn. Dit is een inloopspreekuur waarvoor geen afspraak gemaakt hoeft te worden, en waar GEEN kosten aan verbonden zijn. Tijdens dit inloopspreekuur word een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verder fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media