HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Clubinfo

Welkom bij de FC RIJNVOGELS waarbij de FC staat voor Fusie Club. Waar nu de Rijnvogels gevestigd is was vroeger het terrein van de ”3e” voetbalvereniging van katwijk KRV. Op 100 meter afstand was ‘rivaal’ en ‘4e’ voetbalvereniging van katwijk gevestigd te weten MVKV. Na wat flirten en goede gesprekken werd besloten de handen ineen te slaan en was op 29mei 2004 de FC RIJNVOGELS geboren. Voor verdere details verwijs ik u naar het hoofdstuk ‘historie’. Wat klein begonnen is mag zich nu een voetbalvereniging van formaat noemen-met een geheel nieuw clubgebouw-met kunstgras- velden en de daarbijbehorende faciliteiten.

Het doel van onze vereniging is voetbal spelen met inzet-passie en trots voor de Rijnvogels! We zijn een vereniging voor iedereen en van iedereen. We hebben Heren Senioren – Vrouwen Hoofdelftallen 1,2,3 – Vrouwen A’s, B’s, C’s en D’s. Junioren A tot en met C’s  Pupillen D’s tot en met de kabouters/minis. En ook mensen met een verstandelijke beperking vormen binnen onze vereniging 5 elftallen.
Zo zijn er 58 teams die iedere week 1 a 2 keer trainen en zaterdags voetballen. Dit alles is alleen maar mogelijk wanneer er een goed bestuur c.q. jeugd- bestuur is. En als daar zijn; Sponsoren – Jeugdcoõrdinatoren – Wedstrijd-
secretarissen – scheidsrechters – de juiste trainers die op de juiste plek staan en natuurlijk de onmisbare handen van de vele vrijwilligers die zich elk seizoen opnieuw hard maken voor allerlei activiteiten zoals; Kinderbingos
– Klaverjasavonden – een sinterklaasfeest en wat te denken van een super- gezellige Familiedag en nog veel meer.

Als dit allemaal klopt kan je vooruit met een voetbalvereniging en dat is wat FC Rijnvogels uniek maakt en ieder jaar weer laat groeien want dat doen we ieder jaar opnieuw!

Het gevoel van ‘ons’ is altijd en bij iedereen aanwezig,dat proef je wanneer je op de ‘kooltuin’ loopt en voetbald.

FC RIJNVOGELS is een voetbalvereniging met Perspectief en Toekomst!

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media