HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Sponsoring

‘Onze sponsors blijven een belangrijke hoeksteen’

Zo introduceerde de businessclub verschillende mogelijkheden om als lid van de businessclub toe te treden, daar waar in de beginfase alleen maar sprake was van één totaalpakket.

‘Voor veel ondernemers was dit geen probleem’, legt het bestuur uit. ‘Maar voor kleinere bedrijven – vaak éénmanszaken –  is het totaalpakket nèt ietsje teveel van het goede is uit de praktijk gebleken  en daarom zijn er nu diverse mogelijkheden om met een lager budget toch lid van de businessclub te worden’, licht hij toe. Dus hoopt het bestuur van de BC het huidige aantal hiermee verder te laten groeien. Want een groeiende club zoals de FC Rijnvogels is, vaart natuurlijk ook wel bij de groei van het aantal sympathisanten.

Goed besteed

Sponsor zijn bij een club is een kwestie van gunnen, sympathie voor en feeling met de vereniging hebben. Daar waar mogelijk doet de club op haar beurt weer iets terug. Zo zal bij werkzaamheden of evenementen altijd de opdracht aan een sponsor worden gegund. Door de businessclub worden zij via regelmatige persoonlijke mailing op de hoogte gehouden van bijzondere momenten, hetzij evenementen of speciale wedstrijden. De toegang tot het sportpark is vanzelfsprekend gratis. In het sponsorhome worden de BC leden bij thuiswedstrijden van het eerste onthaald op drankjes, hapjes, soep of een lekker vers broodje. De gewaardeerde bijdragen van de ondernemers worden op een goede manier binnen de vereniging besteedt. Whiskyproeverijen werden goed bezocht en het afgelopen voorjaar georganiseerde tripje naar ADO-Feijenoord was een succesnummer, waaraan menigeen met veel plezier aan terug denkt. ‘Voor herhaling vatbaar’, is het BC bestuur eensgezind en ook willen zij graag weer een aansprekende gastspreker uitnodigen. Een ander gedeelte van de inkomsten wordt besteedt aan de selectie en ook de verenigingskas kan voor diverse voorzieningen binnen de club rekenen op een bijdrage van de BC. Een goede en verantwoorde spreiding van de inkomsten, dat is aan de mannen wel toevertrouwd. De businessclub mag dan wel een aparte discipline binnen de FC Rijnvogels zijn, maar een goede communicatie met het dagelijks bestuur staat garant voor een optimale samenwerking en inzicht in hetgeen de BC ten faveure van de FC Rijnvogels doet. De club die met zo’n hoeksteen waarop de BC verder wil bouwen, zich zeer gelukkig mag prijzen.

Voor meer informatie: businessclub@fcrijnvogels.nl

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media