HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Activiteiten

FAMILIEDAGEN 2019
De gezelligste week van het seizoen komt er weer aan. Opgeven voor de verschillende evenementen kan vanaf zondag 12 mei tot en met vrijdag 31 mei. Houd de nieuwsberichten in de gaten om alles te weten te komen over de activiteiten voor deze week. 

Opgeven voor alle activiteiten kan via familiedagenfcr@gmail.com

Zaterdag 1 juni


BBQ voor de hele vereniging * 

Traditioneel trappen we de Familiedagen 2019 af met de BBQ. Deze wordt altijd massaal bezocht. Probeer weer zoveel mogelijk per team of in groepen op te geven. Er is voor iedereen plek!

Ouders tegen jeugdwedstrijden (vanaf O12)
In de middag van zaterdag 1 juni organiseren we de eerste ouders tegen jeugdwedstrijden. Alle teams vanaf de O12 kunnen zich opgeven, de teams tot en met O11 zijn aan de beurt op de slotdag. En daarna natuurlijk gelijk aansluiten bij de BBQ!

Dinsdag 4 juni


Lasergamen *

Met je team lasergamen in en rondom de kantine van De Kooltuin. Hoe gaaf is dat! Je kan met je team een tijdvak van een half uur reserveren, twee potjes spelen en helemaal los gaan! Dit alles onder professionele begeleiding. Iedereen kan zich opgeven voor deze activiteit en op dinsdagavond zijn de oudere teams aan de beurt.

Woensdag 5 juni


Lasergamen *

Ook deze middag organiseren we het lasergamen. Nu zijn de jongere teams aan de beurt, die zijn lekker vrij op woensdagmiddag. Vanaf 15.00 uur gaat het los!

Gezellige Bingo Avond! *

De bingo mag niet ontbreken tijdens de Familiedagen 2019. Altijd gezellig en druk bezocht. Je wordt weer ondergedompeld in de prijzen. Een bingo kaart kost weer een tientje en in de pauze is er een loterij.

Donderdag 6 juni


Kooltuin Culinair *

Nieuw op de kalender, maar nu al zeker te weten één van de hoogtepunten van de Familiedagen 2019. Kooltuin Culinair staat voor kwaliteit en gezelligheid. Het terras voor de kantine wordt in zijn geheel opnieuw ingericht met etenskraampjes en gezellige zitjes. Een menukaart kost €20,- en daarvoor staan zeven Katwijkse ondernemers klaar met een heerlijk gerechtje. En vergeet niet de joker in te zetten, om nog een keer te genieten van je favoriete gerecht!

Veilingwedstrijden 2019
De wedstrijden die verkocht zijn tijdens de veiling wordt op deze avond gespeeld. Daarna uiteraard allemaal aansluiten bij Kooltuin Culinair!

Vrijdag 7 juni


7×7 & Fun Toernooi *

Het 7×7 mag natuurlijk niet ontbreken als aanloop naar de slotdag. De organisatie verdeeld de teams weer tussen het 7×7 en het Fun Toernooi. Aan dit toernooi kan deelgenomen worden vanaf 16 jaar. Geef je massaal op!

Klutstoernooi 

Alle jeugdspelers tot en met 15 jaar kunnen zich opgeven voor het klutstoernooi. Op vrijdag starten de voorrondes en op de slotdag is de finaledag!

Gezellige avond op De Kooltuin

De vrijdagavond is één van de gezelligste avonden tijdens de Familiedagen. Het recept is simpel: gezellig met z’n allen op het terras met een drankje en een leuk achtergrondmuziekje. Altijd prima vertoeven voor jong en oud!

Zaterdag 8 juni


Spectaculaire slotdag! 

Het hoogtepunt van de Familiedagen 2019 is natuurlijk de slotdag op zaterdag 8 juni. Het muziekfeest, de ouders tegen jeugdwedstrijden (t/m O11), de wedstrijd van Vrouwen 1 tegen de G-afdeling, de finalerondes van de voetbaltoernooien en nog veel meer op deze feestelijke dag. Het hele rooster wordt nog bekend gemaakt! We luidden het seizoen feestelijk uit!

* Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden. Houd de nieuwsberichten via de website in de gaten voor meer informatie.

Opgeven kan vanaf zondag 12 mei t/m vrijdag 31 mei via familiedagenfcr@gmail.com! Wees er snel bij want vol is vol!

Klik hier voor een overzicht van alle toernooien

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media