HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Corona maatregelen

Beste Rijnvogel en bezoeker van Sportpark De Kooltuin,

We mogen jullie gelukkig weer ontvangen op ons mooie Sportpark. Nog niet helemaal zonder restricties, maar in ieder geval zijn we op de goede weg.

We rekenen op jullie medewerking om het Sportpark voor iedereen toegankelijk en veilig te houden. Of je nu voor of tegen maatregelen bent, we zullen samen als vereniging op een passende en verstandige manier met de regels om moeten gaan. Begrip hebben voor elkaar en rekening houden met elkaar helpt! Samen moeten we hier de juiste weg in zien te vinden, want samen zijn we FC Rijnvogels!

Hoe gaan wij vanaf 26 januari 2022 met de nieuwe maatregelen om:

· Vóór alles geldt: Blijf bij klachten thuis! Test jezelf bij klachten of bij twijfel. Dit doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander.

· Toegang Sportpark:
vanaf woensdag 26 januari is ons sportpark weer voor iedereen toegankelijk.
Ouders en supporters hebben toegang, maar wordt verzocht om op het Sportpark zowel binnen als buiten de 1,5 meter regel te respecteren.

· Ontvangstruimte:
   Per team heeft 1 begeleider toegang tot de ontvangstruimte voor het aanmelden van het team. Ga na het aanmelden direct weer naar buiten.
Er mogen niet meer dan 4 personen tegelijk in de ontvangstruimte zijn.
Scheidsrechters kunnen in afwachting van hun wedstrijden plaatsnemen in de ruimte tegenover de ontvangstruimte.

· Kleedkamers:
  Geef elkaar de ruimte; We streven ernaar de kleedkamers open te houden. Personen boven de 18 die gebruik maken van de kleedkamers moeten in het bezit zijn van een geldig           Coronatoegangsbewijs (CTB). Heb je geen CTB, wees dan zo verstandig om je thuis om te kleden.

· Kantine:
   Onze kantine wordt voorlopig ingericht als afhaalpunt. U wordt verzocht uw consumpties buiten te nuttigen en niet langer dan noodzakelijk voor het afhalen van uw consumpties in de kantine         te verblijven.
Voor de kantine hebben wij een tent geplaatst waar u beschut uw consumpties kunt nuttigen.

· Pas op elkaar, spreek elkaar aan! Een vereniging kenmerkt zich door samen zijn. Is iemand ziek geweest? Vraag eens hoe het gaat. Heeft iemand klachten, adviseer om te testen.

Elke vereniging gaat op zijn eigen manier met het toepassen van de maatregelen om. Gedraag je als gast en respecteer de regels die bij ander verenigingen gelden. Het is fijn dat het voetbal weer gestart is, laten we er samen voor zorgen dat dit zo blijft!

Heb je vragen of wil je nog iets kwijt? Neem contact met het bestuur op via voorzitter@fcrijnvogels.nl

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media