HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Stand van zaken tot zaterdag 4 januari

Nu het seizoen halverwege is, zijn de voorbereidingen voor het tweede deel alweer in volle gang. De selectie is op trainingskamp in Albufeira en vanaf volgende week zullen ook alle overige selectieteams hun kicks weer onderbinden. De Technische Commissie is zelfs al bezig met het volgende seizoen om de selectie voor 2020-2021 vorm te geven.

Al in november kwam het bericht naar buiten dat trainer Jimmy Simons bezig is aan zijn laatste seizoen bij FC Rijnvogels. Simons volgde v Heek tussentijds op en heeft er straks twee en half seizoen opzitten. De TC vond in Thomas Duivenvoorden de nieuwe hoofdtrainer. De 33-jarige Noordwijkerhouter komt over van SV Den Hoorn en zal bijgestaan worden door Roy Mulder. Roy, nu nog actief als trainer van onze JO14-1, is een echte Rijnvogel en zal het stokje overnemen van Huig Hoek. Huig gaat de TC versterken.

De koers van de TC was een duidelijke. Eerst de staf vastleggen, want na Duivenvoorden/Mulder werd ook het duo vDijk/Kraijenoord vastgelegd. Heren 2 draait lekker in de 1e seizoenshelft en ook volgend seizoen staan dezelfde trainers daar voor de groep. Na het vastleggen van de trainers waren de spelers aan de beurt. Jaap van Duijn en Romano van der Stoep waren de eersten die hun ja-woord voor komend seizoen gaven. De eerste schapen waren over de dam en in hun kielzog tekenden al negen andere spelers bij! Middenvelders Brian ThongJesse Driebergen en Dennis Bakker blijven de club trouw. Verdedigers Dirk-Jan van den OeverArie de Vreugd en Niek Ossevoort verdedigen ook volgend seizoen de laatste linie. Keepers Arie van der Niet en Sven IJzendoorn maakten deze week bekend ook de club trouw te blijven. De vliegensvlugge Roy van Leeuwen was er ook snel uit en ook hij zal FCR in seizoen 2020-2021 vertegenwoordigen. Er werden tevens twee nieuwe spelers gepresenteerd. Keeper Yannic Augustinus en verdediger Luc van der Plas komen de geledingen versterken. Yannic komt over van SV Nootdorp en Luc maakt de overstap vanaf Nieuw Zuid.

 

Daartegenover staat het vertrek van een viertal Rijnvogels. Captain Ricardo de Vlugt staat voor een nieuwe uitdaging, maar maakt ondanks enkele aanbiedingen wél gewoon het seizoen af op De Kooltuin. Ook Max van der SteenLuuk Slegt en Jeffrey Verkerk zullen hun kunsten volgend seizoen elders ten toon gaan spreiden.

 

Selectie 2020-2021: Thomas Duivenvoorden (trainer), Roy Mulder (ass. trainer), Arie de Vreugd, Jesse Driebergen, Dirk-Jan vd Oever, Romano vd Stoep, Niek Ossevoort, Jaap van Duijn, Roy van Leeuwen, Brian Thong, Dennis Bakker, Arie vd Niet, Sven IJzendoorn, Luc vd Plas (Quick Boys), Yannic Augustinus (SV Nootdorp)

Vertrekkende spelers: Ricardo de Vlugt, Luuk Slegt, Max vd Steen, Jeffrey Verkerk

 

Achter de schermen gaan de werkzaamheden van de TC onvermoeibaar voort. Gesprekken met potentiële nieuwe spelers én uiteraard met de huidige spelersgroep zullen elkaar binnen rap tempo opvolgen. Via onze bekende kanalen zullen we u op de hoogte houden van al het selectienieuws van FC Rijnvogels.

04/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media