HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jaap van Duijn en Romano van der Stoep tekenen bij

Nadat de nieuwe technische commissie met trots heeft weten te melden dat met ingang van volgend seizoen Thomas Duivenvoorden de nieuwe trainer wordt bij FC Rijnvogels, is het achter de schermen ook bezig met het vormen van de selectie voor het seizoen 2020/2021. In navolging van het bekend maken van de nieuwe hoofdtrainer hebben sterkhouders Romano van der Stoep en Jaap van Duijn ook hun jawoord gegeven voor respectievelijk nog één (Romano) en twee (Jaap) seizoenen op De Kooltuin. Beide sterkhouders gaan op voor hun vijfde seizoen.

Romano van der Stoep
Romano van der Stoep mag zich dit seizoen de allereerste speler noemen die zich voor het nieuwe seizoen verbonden heeft aan FC Rijnvogels. De aanvallende middenvelder voelt zich thuis op De Kooltuin en geeft met het bijtekenen het signaal af dat hij vertrouwen heeft in de nieuwe stap die gezet gaat worden in de geschiedenis van de club. De 25-jarige Hagenaar kwam vier seizoenen geleden over van de profs van Sparta en is een belangrijke schakel voor ons vlaggenschip. Daarnaast is Romano ook actief als assistent trainer bij de JO19, die het dit seizoen uitstekend doen bij hun debuut in de hoofdklasse.

Jaap van Duijn
Buitenspeler Jaap van Duijn en FC Rijnvogels zijn een uitstekende match, dat blijkt al vier seizoenen lang in de indrukwekkende cijfers die de Katwijker kan overleggen. Jaap kwam in de zomer van 2016 net voor de transferdeadline binnen op De Kooltuin en is niet meer weg te denken bij ons vlaggenschip. Ook hij heeft zin in het nieuwe avontuur met een nieuwe trainer, maar uiteraard is er dit seizoen ook meer dan genoeg te winnen en daar is Jaap een belangrijke schakel in. Met zijn goals en tal van assists gaat hij daar een belangrijke vormgever in zijn.

De technische commissie is content met het verlengen van de twee langzittende sterkhouders en hoopt snel met meer goed nieuws te komen. We feliciteren en wensen Jaap en Romano veel plezier en succes in het lopende en komende seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

30/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media