HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Trainer Jimmy Simons bezig aan zijn laatste seizoen

Trainer Jimmy Simons is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Rijnvogels. Het komt voor de meesten niet als een verrassing daar Jimmy van meet af aan heel helder was in zijn uitgestippelde route als oefenmeester. Na drie seizoenen Kooltuin gaat de Amsterdammer op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een nieuwe club.

Momenteel bezet de equipe van trainer Simons de achtste positie op de ranglijst, maar heel veel reden tot zorgen heeft Simons niet. “We moeten gewoon rustig blijven en vertrouwen houden in elkaar. Of de doelstelling om in de absolute top te eindigen nog reëel is, zal de tijd ons leren.

Vorig seizoen eindigde FC Rijnvogels op een zesde plaats. Net als dat jaar daarvoor toen Simons het stokje over nam van Hein van Heek. Dit seizoen is de lat dus hoger gelegd, want voetballen in de derde divisie is met deze spelersgroep een reële doelstelling. Wij wensen Jimmy veel succes met zijn missie op De Kooltuin om dat te bewerkstelligen en wensen hem bovendien veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club.

15/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media