HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Roy Mulder nieuwe assistent-trainer Heren 1. Huig Hoek stopt

De Technische Commissie zit niet stil dezer dagen en is hard aan het werk om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven. Nieuwste aanwinst is Roy Mulder die vanuit de eigen gelederen het plekje van Huig Hoek overneemt.

Huig Hoek
Voor vele mensen is Huig niet meer weg te denken op De Kooltuin. Al ruim 25 jaar is de 49-jarige Katwijker al met de club verbonden. In de wandelgangen wordt hij ook wel “Mr Rijnvogel” genoemd. Gelukkig voor FC Rijnvogels gaat Huig niet verloren voor de club. Hij neemt zitting in de nieuwe Technische Commissie en zal zodoende toch nog zijn stempel op de selectie kunnen drukken. Zijn plekje in de dug-out zal overgenomen worden door Roy Mulder. Wij danken Huig voor zijn inzet al die jaren op de bank en wensen hem tevens heel veel succes én plezier in zijn nieuwe functie.

foto: Wim Ros

Roy Mulder
Als we dan toch het predicaat “Mr Rijnvogel” gebruiken dan is deze titel zeker ook van toepassing op Roy Mulder. Zijn gehele leven vertoeft hij al op De Kooltuin. Eerst als jeugdspeler, daarna als selectiespeler, jeugdtrainer en als trainer van ons derde selectie elftal. Volgend seizoen neemt Roy dus het stokje over van Huig Hoek en zal hij naast Thomas Duivenvoorden zorgdragen voor de A-selectie. Wij feliciteren Roy met zijn aanstelling als assistent-trainer en wensen hem veel succes toe!

09/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media