HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Keepers IJzendoorn en van der Niet verlengen

Nadat vorige week keeper Yannic Augustinus was aangetrokken om de opengevallen plek van de vertrekkende Verkerk op te vullen, kan de Technische Commissie mee delen dat keepers Arie van der Niet en Sven IJzendoorn ook volgend seizoen actief blijven op De Kooltuin.

 

Arie van der Niet
Doelman Arie van der Niet en FC Rijnvogels hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Twee jaar geleden kwam Arie over van RCL en daarvóór doorliep hij de gehele jeugdopleiding op Nieuw Zuid. Dit seizoen stond hij acht wedstrijden op rij onder de lat en dat smaakte voor de 22-jarige Katwijker naar meer. FC Rijnvogels is blij met het aanblijven van de sympathieke goalie en wensen hem veel succes toe.

 

Sven IJzendoorn
Sven kwam vorig jaar over van de beloften van Alphense Boys. Het keeperstalent verdedigde dit seizoen afwisselend met Arie van der Niet bij de reserves van FC Rijnvogels de goal dat tot op heden een top seizoen draait. De uit Leiderdorp afkomstige IJzendoorn heeft het uitstekend naar z’n zin en gaat op voor zijn tweede seizoen onder de “Kattuk Binse” lat.

FC Rijnvogels is zeer blij met het aanblijven van dit keepers duo en wenst hen heel veel succes toe.

 

Selectie 2020-2021: Thomas Duivenvoorden (trainer), Roy Mulder (ass. trainer), Arie de Vreugd, Jesse Driebergen, Dirk-Jan vd Oever, Romano vd Stoep, Niek Ossevoort, Jaap van Duijn, Roy van Leeuwen, Brian Thong, Dennis Bakker, Arie vd Niet, Sven IJzendoorn, Luc vd Plas (Quick Boys), Yannic Augustinus (SV Nootdorp)

Vertrekkende spelers: Ricardo de Vlugt, Luuk Slegt, Max vd Steen, Jeffrey Verkerk

20/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media