Wedstrijd,  FC Rijnvogels 10 – Kagia 7 .

Scheidsrechter, Frank,
Tussenstand 1-1,
Eindstand, 3-4.

Doelpunten, Jesse en Izak.

De vorige wedstrijd uit tegen Kagia was een bizarre uitslag, 0-4 voor staan en een einduitslag van 4-4 en de thuiswedstrijd leek het er op dat deze uitslag weer kon herhalen maar door een bal die achter de lijn werd gehaald door Kagia en de scheidsrechter dit onmogelijk kon zien en vertrouwend op een lijnrechter die dit had kunnen beoordelen maar even niet oplette.

De eerste helft beginnen de Rijnvogels al snel op 1-0 voorsprong en deze goal werd binnen een minuut door een strafschop in geknald en dan denk je dat dit weer een goed begin is. Het verdere verloop van de eerste helft blijft het over en weer dat de aanvallen niet worden afgemaakt met winst. Kagia weet in de slotfase de voorsprong te beëindigen en met een 1-1 en gaan we ons opmaken voor de tweede helft.

Kagia komt aanvallend beter uit de kleedkamers en onze achterhoede die even niet op scherp staat kan Kagia hiervan profiteren en staat het 1-2. Kagia blijft aanvallen en de 1-3 laat niet lang op zich wachten en kan een Kagenaar deze snoeihard in knallen. Dan is er een moment dat de vogels na deze goal het even niet meer zien zitten daar nog geen vijf minuten later de 1-4 wordt gescoord maar dat is van korte duur en maken de vogels de 2-4 en dan heeft Kagia geen haast meer en het tempo zakt zienderogen terug al er een bal ergens vandaag moet worden gehaald en overdreven rustig de bal weer in het veld brengen. Dan is er een moment om de 3-4 te scoren daar een speler van Kagia een bal achter de doellijn weet weg te tikken, scheidsrechter Frank kan dit onmogelijk beoordelen en de grensrechter van Kagia laat even van zich afweten niks gezien te hebben misschien kan de gemaakte foto opheldering geven. Rijnvogels vecht toch verder en proberen de gelijkmaker alsnog te pakken maar zover komt het niet en dan staan de mannen op een vierde plaats in de competitie met zestien gespeelde wedstrijden en 30 punten , Lisse als koploper met 42 punten, dus een kampioenschap zat er een beetje in maar nu is dat voorbij.

Volgende week uit tegen Katwijk 8, of deze wedstrijd uitgesteld gaat worden is de vraag daar de Derby tussen Katwijk en Rijnsburg  gespeeld gaat worden is nog de vraag daar dit een belangrijke wedstrijd gaat worden.