COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 1 weet weer wat winnen is

Eerste wint oefenwedstrijd van Quick Boys (Comb.)

 

Team weet weer wat scoren is

 

Het is alweer een tijdje geleden dat de roodwitte formatie meer dan één keer wist te scoren en de defensie de nul wist te houden. Tijdens een leuke oefenpot tegen een combinatieteam van Quick Boys werd dit op duidelijke wijze recht gezet. Een mooie opsteker voor het team en tevens de gelegenheid om de tank met zelfvertrouwen weer bij te vullen. Een 5-0 zege gelardeerd met enkele fraaie treffers.

 

De mannen van Nieuw Zuid traden niet met hun basisformatie aan maar er waren wel een aantal bekende namen actief. Zo maakten Tim Bloemendaal, Jeroen Tesselaar, Martin van Eewijk, Dennis van der Plas, Kevin Sanchez Nieto en nieuwkomer ex-prof Kevin Jansen wel hun opwachting. Tot grote ontevredenheid van de staf en trainer Edwin Grünholz leverde de blauwen een slechte prestatie daar waar trainer Jimmy Simons wel uiterst content over het optreden van de Vogels was.

 

Simons liet een groot gedeelte van de selectie opdraven maar Kevin Wijmer, Arie de Vreugd evenals nog steeds Arno Dijkstra ontbraken. De groep werd gecompleteerd door de reserves Jan de Bruin en Jan van Paridon. ‘Speelden ze elke week maar zo fel en zo goed’ was de terechte opmerking van een trouwe supporter. De man had hier duidelijk een punt. Dan waren er niet zoveel punten teloor gegaan. Maar goed, dat ligt achter ons. Nu maar zien of deze zege een positieve boost aan de groep heeft gegeven.

 

Het scoreverloop was als volgt: 14. Jeroen Tesselaar (e.d.), 23. Max van Steen 2-0. (Kopbal na voorzet van Jaap van Duijn) 29. 3-0. (Fraaie chip over de keeper van Jaap van Duijn na assist van Yassin Kaabouni). 48. 4.0. (Na corner van Niek Ossevoort tikt Roy van Leeuwen de bal over de lijn na kopbal van Ricardo de Vlugt ) 5-0. (Na doorbraak en assist van Romano van der Stoep rondt Roy van Leeuwen beheerst af).

21/01/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media