JO17-2: kwam er niet aan te pas

FC Rijnvogels JO17-2 – A.S.C. JO17-2

Het is alweer 3 december. De winterstop is in zicht. Vandaag de wedstrijd tegen A.S.C. JO17-2. Na de zwaar bevochten overwinning van vorige week, hebben we er zin in.

Om half 1 is de aftrap en A.S.C. gaat gelijk in de aanval. De verdediging werkt hard, maar A.S.C. combineert er lustig op los. Na een kwartier wordt hun werk beloont met een doelpunt uit het boekje, 0-1. We spelen veelal op eigen helft en het is wachten op de 0-2. Die komt, nadat A.S.C eerst nog op de lat heeft geschoten, wordt met goed combinatiespel de vrije man gezocht en gevonden, hij kan voor een leeg doel intikken, 0-2. Dan in de 33e minuut komt Danny in botsing met de tegenstander en zijn knieschief schiet uit de kom, de wedstrijd wordt enige tijd stilgelegd en als Danny op de brancard geholpen wordt, schiet z’n knieschijf weer terug. Helaas betekent het wel een voorlopige uitschakeling van deze speler, wat vooral vervelend is voor Danny. Als de wedstrijd wordt hervat is het A.S.C. die de 0-3 maakt.

In de tweede helft gaat A.S.C. door. Onze voorhoede wordt maar een enkele keer bereikt. Alleen Mustafa is een keer gevaarlijk, maar zijn schot is te makkelijk voor de keeper. Het is vooral verdedigen en in die verdediging wordt met veel inzet gewerkt om zo min mogelijk tegen doelpunten te krijgen. Toch kan A.S.C. nog 2x scoren en de eindstand is dan ook 0-5.

Er zijn nog heel wat verbeter punten, maar dat laat ik aan de trainer over. Vanaf hier wensen we onze pechvogel Danny heel veel sterkte met z’n herstel.