HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij FC Rijnvogels!

Goed nieuws! Na het succes van vorig seizoen komt het PANNA! Sterrenteam ook dit seizoen weer naar FC Rijnvogels. Op vrijdag 29 april, in de meivakantie, kunnen jongens en meiden in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar deelnemen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij FC Rijnvogels. Ervaar en leer wat er allemaal bij komt kijken om te voetballen als een ster, ontvang vele extra’s en maakt daarnaast kans op een plek ín één van de PANNA! Sterrenteams.

Meedoen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost €34,50. Bij het aanmelden van een groep van minimaal 8 personen krijg je korting. Via de website wordt dit allemaal geregeld. Naast een te gekke voetbaldag ontvang je een compleet voetbaltenue, een goodiebag met het PANNA! Magazine en een agenda. En tevens maak je natuurlijk kans op dat felbegeerde ticket voor de finaledag. Deze gave middag begint op vrijdag 29 april om 14.00 uur.

TWIJFEL NIET EN KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN! 

Vorig seizoen waren er zo’n honderd kinderen die moe maar voldaan huiswaarts keerde na een geweldige voetbalmiddag. Dit mag je niet missen!

09/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media