HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | De begeleidingsstaf rondom het eerste blijft in tact

Waar het totaalplaatje bij de spelersgroep steeds completer wordt is het bij de staf rondom het eerste elftal niet anders. De technische commissie kan met trots melden dat de stafleden allemaal hun ja-woord hebben gegeven voor volgend seizoen. Dat is heel fijn nieuws, want met nieuwe trainer Danny Hijzelendoorn aan het roer is het belangrijk om in een warm bad terecht te komen. Het was dan ook een belangrijke zaak dat alle stafleden ook na de zomer aanbleven in hun functie. In de begeleidingsstaf blijven Dave de Jong, Gerbrand Kuipers en Peter de Bakker ook volgend seizoen aanblijven.

Ze zijn het kloppend hart achter al het reilen en zeilen rondom het eerste elftal. De trainers en spelers moeten bezig zijn met het spelletje, de begeleidingsstaf regelt de rest. En dat doen ze fantastisch want alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

Dave de Jong is de drijvende kracht met de meeste dienstjaren als teammanager. Zijn wortels liggen bij MVKV, één van de voorlopers van FC Rijnvogels, waar hij als spits het eerste elftal diende. Op De Kooltuin beleefde hij vanaf de bank alle successen van ons vlaggenschip mee, het wordt voor Dave alweer zijn achttiende seizoen bij het eerste elftal. Nog een Rijnvogel man pur sang is Gerbrand Kuipers. Als er één voorbeeld is van een persoon die de club door en door kent dan is het Gerbrand wel. Sinds zes seizoenen is hij nu ook een belangrijke schakel in de begeleidingsstaf van FC Rijnvogels en doet dat zoals al zijn taken bij onze mooie club met veel plezier en passie. Peter de Bakker is sinds dit seizoen aan de groep toegevoegd en heeft zijn draai helemaal gevonden bij het eerste. Ook Peter is een echte clubman die al decennia lang aan De Kooltuin verbonden is als speler en later ook als jeugdtrainer. We zijn blij dat ook hij volgend seizoen weer van de partij is.

De technische commissie feliciteert alle stafleden met het aanblijven bij het eerste elftal en wensen hen heel veel plezier en succes toe in het seizoen. Fijn dat jullie onderdeel blijven van de Rijnvogels familie!

19/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media