HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

OEFENWEDSTRIJD | Kooltuin donderdag decor voor oefenwedstrijd Heren 1 en Vrouwen 1

SJC en ADO Den Haag komen naar De Kooltuin 

Van het weekend ligt de competitie stil vanwege Koningsdag en daarom is de donderdagavond de uitgelezen kans om in het goede ritme te blijven. Zowel Heren 1 als Vrouwen 1 wonnen zaterdag hun kraker in de competitie en willen dat goede gevoel uiteraard doorzetten.

De mannen van ons vlaggenschip krijgen donderdagavond op het hoofdveld SJC op bezoek. De zwart-witte brigade van trainer Marcel IJzendoorn spelen op zondag in de 4e Divisie A en draaien en staan op het moment van schrijven op de 11e stek met 32 punten. De aftrap op De Kooltuin is om 20.00 uur, een mooie gelegenheid om de winstpartij van afgelopen zaterdag tegen IJsselmeervogels een vervolg te geven.

Onze vrouwen krijgen bezoek uit de residentiestad, heel toepasselijk met Koningsdag in het verschiet. Jong ADO Den Haag zal om 20.00 uur aan de aftrap verschijnen. Het beloftenteam komt uit in de gelijknamige Eredivisie en daar doen ze het uitstekend. Ze dulden allen Ajax en PSV voor zich. ADO Den Haag en Rijnvogels onderhouden bij de vrouwentak nauwe banden met elkaar en hebben dit seizoen al vaker tegen elkaar geoefend. Ons vlaggenschip bij de vrouwen verstoorde zaterdag het kampioensfeestje door met 0-1 te winnen bij Saestum, ook zij willen dit uiteraard een vervolg geven.

Donderdag is iedereen uiteraard van harte welkom op De Kooltuin en de kantine is geopend. Kom gezellig langs!

23/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media