HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Van de voorzitter

FC Rijnvogels is een club met ongeveer 1000 leden. Heel geschakeerd van samenstelling. Mannen- en vrouwenvoetbal, veel jeugd, een grote G-afdeling. Een club met een sociaal karakter. Er wordt prestatief aan de weg getimmerd, maar het menselijke aspect staat voorop. Al die 1000 mensen moeten zich op De Kooltuin thuis voelen.

Als dat in orde is, dan volgt de rest vanzelf. Dan zijn er voldoende mensen om vrijwilligerswerk te doen en dan zijn er voldoende sponsors om de club te steunen. Het draait altijd en overal om menselijke verhoudingen. In de sport, maar ook in de economie en in de politiek. Als mensen gezamenlijk iets willen en hun schouders er onder zetten, dan komt het ook voor elkaar. Als er verdeeldheid is en het eigenbelang voorop wordt gesteld, gaat het altijd fout.

Het is de taak van het bestuur en van de voorzitter in het bijzonder om dit element centraal te stellen. Tot nu toe lukt dat, ook omdat het familiegevoel in de genen van FC Rijnvogels zit. Daarom zijn we ook succesvol geweest de laatste jaren. We hebben een prachtig sportpark, goed presterende selectieteams, een businessclub, een supportersvereniging.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij er alles aan zullen doen om op
deze weg verder te zullen gaan en het succes verder uit te bouwen.
Peter Plug,
Voorzitter FC Rijnvogels

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media