HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Zwarte Pieten bezoeken kaboutertraining

Na een hele leuke Sintmiddag op de Kooltuin was het zaterdagmorgen weer vroeg op voor de kabouters. Vroeg en koud en mistig!

Maar dat mocht de pret niet deren. Want Peter vd Kraan was er weer. Een feest van herkenning voor de kabouters. Dit is tevens de laatste keer dat Kim de training geeft. Zij maakt graag weer plaats  voor Peter.
Tijdens de warming up werden de kabouters verrast door twee hele gekke Pieten. (Super geregeld door Kayleigh!) Die wilden gewoon met ons meedoen. Nou dát vonden we wel leuk! Als enige team van FCR trainen met twee Pieten. Trouwens ze konden er helemaalniets van! Wij hebben ze het een en ander moeten leren. Maar dat deden we graag.
Het was zo koud dat we echt in beweging moesten blijven. Respect voor de ouders die aan de kant stonden hoor. Zij hadden het nog kouder. De koffie was niet aan te dragen.
Aan het einde van de training mochten de kabouters weer kontje schieten. Dit keer gelukkig op Peter! En dat ging er fanatiek aan toe!
Na de training heeft Kim nog getrakteerd en konden de kabouters snel de warmte opzoeken!
Lieve kaboutertjes (en de mama’s en papa’s) dank jullie wel voor alle leuke en dankbare zaterdagochtenden! Het was een eer!
Misschien is er iemand die deze stukjes over de kabouters voor op de site wil overnemen?
Lieve groet, Kim Feelders

03/12/2017


Alle wedstrijdverslagen van Kabouters

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media