HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Winst voor de MO11-1

10 /11/18
Blauw– Zwart MO11-1 tegen FC Rijnvogels MO11-1
“ Een rare wedstrijd. “

Deze uitwedstrijd was een beetje anders dan anders. Om te beginnen waren er bij binnenkomst op het sportpark van Blauw- Zwart twee velden compleet bezaaid met meeuwen. Dat had dé perfecte plek voor de clipopname van Jeroen z’n hit Wear de meeuwe skreeuwe geweest! Maar dat terzijde.

De aftrap werd één minuut voor negen genomen door Nikki. De wedstrijd stond onder leiding van de tweelingbroer van Mark Rutte (tenminste de toeschouwers vonden de gelijkenis sprekend!). Sanae stond op doel en omdat Tessa en Esmee waren uitgeleend, was Suzan de eerste en enige wissel.

De eerste paar minuten verliepen een beetje hectisch. De meiden speelden slordig en gehaast en Peter stond maar tegen de wind in te schreeuwen. Waarschijnlijk kwam dit ook wel een beetje door het natte gras waardoor de bal niet zo lekker over het veld rolde. Gelukkig wist Lisa wel in de 6e minuut de openingstreffer te maken. Maar door een persoonlijk foutje van onze keepster stond het al snel gelijk. Fleur maakte daar gelukkig wat later 1–2 van. Na de time-out werd het spel gelukkig iets beter. De passes kwamen vaker aan en de bal werd wat meer rondgespeeld. Door Anic werd de score naar de 1–3 gehesen.

Tijdens de rust zeurden de meiden over “vieze” limo maar ook over de koffie werd er geklaagd. Na rust werden er op het veld nog wat kunstjes uitgehaald; zo wilde Suzan graag bokspringen en ging een speelster van Blauw–Zwart balzitten. Met ingooien was de tegenpartij niet erg vlot en dat irriteerde de meiden van FCR een beetje. De meiden waren inmiddels vol zelfvertrouwen en de ene na de andere bal werd erin geschoten. Door Nikki, Fleur, Anic, Lisa en Sanae werd de score snel opgeschroefd naar 8–1. Anic liet nog even zien dat ze goed kon mikken. Het was geen doelpunt maar een voltreffer op het voorhoofd van haar vader. Blauw–Zwart kwam er bijna niet meer aan te pas en Tess stond zich te vervelen in de goal. De trainer irriteerde zich aan het snelle fluiten van de scheids (wat FCR 2 goals kostte) en liet hem dat ook weten. Maar Mariël en Lisa schoten net voor het einde van de wedstrijd gewoon nog even die twee ontnomen goals prachtig in het net! Zo kwam er een einde aan een vreemde wedstrijd waarbij er nog even penalty’s! werden genomen.

De volgende tegenstander zal de Mo11-1 van Quick Boys zijn. Deze derby staat gepland op zaterdag 17 november om 8:30 maar zal waarschijnlijk op een ander tijdstip worden gespeeld. Dit zou een mooie pot kunnen worden op de Kooltuin. Het zou leuk zijn om veel mensen langs de lijn te zien. We houden u op de hoogte van de nieuwe datum en tijd!

Blauw-Zwart MO11-1 – Fc Rijnvogels MO11-1

26 new photos added to shared album

 

12/11/2018


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media