Vrouwen 3 – Rijnsburge Boys vrouwen 1

17 december de Wedstrijd Rijnvogels VR 3 – Rijnsburgse Boys VR 1

Een wedstrijd waar we 15 meiden tot onze beschikking hadden waarvan 4 op halve kracht door kleine blessures  gingen we de wedstrijd beginnen in een 4-4-2 opstelling om nu te proberen de drie punten nu eens binnen te halen .Een wedstrijd tegen nummer nr 3 van de ranglijst waren de onze meiden tot hun tanden gemotiveerd . Waar de tegenstander ons probeerde onder druk te zetten bleven we  goed in de organisatie voetballen en werden deze door goed compact te voetballen ongedaan gemaakt  in de 19 min kwamen op de1-0 voorsprong door Jorine die de bal van rechts kreeg toegespeeld en onderkant lat binnen schoot  dus de tegenstander zetten nog meer druk om ons elftal uit mekaar te spelen en als het  lukte hield ons keepster stand zo haalde we de rust .

In de rust paar wisselingen .Begonnen we aan de tweede helft na 5 min kregen we een domper te verwerken want toen kreeg er een van ons rood wegens natrappen dus toen moesten de meiden helemaal aan de bak om deze stand vast te houden zelfs met ze tienen kwamen we zelfs op 2-0 door Inge en toen probeerde het met het dicht te  gooien om de  laatste 20 min stand te houden tegen deze goede tegenstander wat echter lukte een keer kwamen ze er door werd de onze keepster een keer gepasseerd 5 min voor het einde raakte bij ons Brenda geblesseerd dat duurde 10 min voor ze van het veld gedragen werd laatste 10 min met deze domper ook nog in het hoofd van de meiden werd er de laatste 10 min door de meiden gevochten om de wedstijd winnend af te sluiten  en dat lukte dus groot respect voor deze meiden van Rijnvogels 3 de opstelling was Bonnie Brenda Laura Kim v H Amanda v H Cecilia Kim R  Jorine Vivian Hester Connie Res Inge Mieneke Wendel Martine .