HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 wint laatste test op Het Kasteel

Een echte zevenklapper voor ons eerste elftal. Een zeker in het eerste uur frivool spelend Rijnvogels wist het publiek goed te vermaken in het markante stadion in de wijk Spangen.

 

Snel nam Rijnvogels het heft in handen tegen Sparta, wat enkele heerlijk spelers in de gelederen heeft lopen. Twee teams die wilden voetballen maakte het een leuke wedstrijd. Rijnvogels wist na tien minuten door te drukken via een mooie lob van Ramona van der Harst. De 2-0 was zowel met de afronding als het voorwerk van uitstekende makelij. Een mooi lobje van Jeanny Harders lanceerde Claudia Owel die bij de tweede paal Jannette van Belen vond. Met een keurig kopballetje wist ze de keeper te verschalken. Na de dertigste minuut kon Rijnvogels nog een tandje bijschakelen. De derde van de avond was voor Bente Boogaard die na goed storen vrije doortocht had. Nadat Sparta wat terug had gedaan wist Claudia Owel met een kopbal te scoren na een mooie voorzet van Tirza Kromhout. Ramona van der Harst wist een steekballetje van wederom Jeanny Harders op waarde te schatten en ging alleen op de keeper af. Met een mooie lichaamsbeweging kon ze de keeper keurig omspelen. Jannette van Belen wist de 6-1 na een schitterende aanval over meerdere schijven mooi laag in de lange hoek te schieten.

 

Sparta voetbalde prima mee met de ploeg van Wim Bouckaert. Het moet genieten zijn om met zulke talenten te werken. Na een uur zakte het spelpeil iets af bij de Kooltuinbewoners. De 6-2 van Sparta was een mooie goal. Anouschka Wolvers liet zien dat penalty’s haar vakgebied is en heeft al minimaal vijf jaar een 100% score. Super knap. De laatste goal was voor Sparta en wederom was het een goed uitgespeelde goal.

 

We danken Sparta voor de gastvrijheid, een mooie wedstrijd en een unieke ervaring op Het Kasteel. Een van de mooiste stadions van Nederland. Na zes weken voorbereiding kan Rijnvogels met vol vertrouwen de hoofdklasse aanvangen. Zaterdag komt Odysseus naar De Kooltuin. Altijd een geduchte tegenstander en een garantie op een mooie wedstrijd.

 

Statistieken:
’09 0-1 Ramona van der Harst
’19 0-2 Jannette van Belen
’33 0-3 Bente Boogaard
’38 1-3 Sparta
’51 1-4 Ramona van der Harst
’55 1-5 Claudia Owel
’56 1-6 Jannette van Belen
’59 2-6 Sparta
’62 2-7 Anouschka Wolvers
’88 3-7 Sparta

20/09/2018


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media