HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 krijgt kleur op de wangen tegen het Nederlands Politie Elftal 

Een leuke en speciale oefenwedstrijd voor Rijnvogels tegen het Nederlands Politie Elftal. Bondscoach Tjeerd Strengholdt van de politiebond beschikt over een uitstekend elftal wat minimaal boven in de hoofdklasse kan meedraaien.
Rijnvogels moest in het begin diep in de buidel tasten, maar wist na dertig minuten eindelijk een partijtje mee te gaan blazen. De bal werd steeds meer de vriend van de Katwijkers, wat de wedstrijd veel goed deed. Er ontstond een gelijke strijd. De bezoekers hebben een fysiek sterk team met buitenspelers die razendsnel zijn. Rijnvogels wist bij vlaggen door collectief druk zetten tot twee kansen te komen voor rust.
Na rust leek de strijd lang te eindigen zoals de wedstrijd begon, met de brilstand. Een slippertje achterin resulteerde tien minuten voor tijd toch tot de voorsprong voor het Politie Elftal. Jammer, want de tweede helft was aardig in evenwicht. En als de eindpass bij Rijnvogels iets meer precisie had gehad, hadden de Katwijkers ook tot scoren kunnen komen. Er was te zien dat er zeker muziek zit in het elftal van Wim Bouckaert, maar het is nog zoeken naar de juiste samenstelling. Delen van deze wedstrijd laten zien dat Rijnvogels een prima partijtje mee kan blazen in de hoofdklasse.
Zaterdag weer een mooie kans om te laten zien dat het elftal stappen maakt. Rijnvogels gaat op bezoek bij SC ’t Gooi voor de laatste speelronde in de groepsfase van de landelijke beker. Het Nederlands Politie Elftal gaat zich verder voorbereiden op het World Cup toernooi wat in januari in eigen land wordt gespeeld. Mooi om te zien hoe deze meiden leven voor hun sport en wat ze daar voor over hebben.
Kortom: een hele nuttige oefenwedstrijd waarin genoeg te genieten viel. De trainers van beide elftallen hebben direct al afgesproken om hopelijk dit seizoen al nog eens tegen elkaar te oefenen. En Rijnvogels raakt steeds meer klaar voor het debuut in de hoofdklasse…

12/09/2017


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media