HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 kansloos tegen Ter Leede

De hoofdklasse is ver weg voor de vrouwen van FC Rijnvogels. In een zeer eenzijdig duel was Ter Leede de baas op De Kooltuin en was de 0-4 nederlaag meer dan terecht te noemen voor de thuisploeg. Rijnvogels kwam niet in het eigen spel en de bezoekers wisten vanaf minuut één de wil op te leggen bij de jonge Katwijkers.

De speelsters van Rijnvogels stonden bol van de spanning en daar maakte Ter Leede direct gebruik van. Het sterke middenveld van de rood-gelen had de overhand en Rijnvogels kwam maar moeilijk aan voetballen toe. De linies lagen verschrikkelijk ver uit elkaar en daardoor werd de bal amper naar dezelfde kleur geschoten. Dat Ter Leede er slechts eentje maakte voor rust was dan wel een opsteker om na rust uit een ander vaatje te gaan tappen.

Rijnvogels speelde de tweede helft ook niet goed, maar liet wel meer zien dan in het eerste bedrijf. Alleen was Ter Leede dodelijk effectief in de afronding. Bij 0-3 had Rijnvogels nog een goede kans om een doelpunt te maken en met een iets reëlere taak volgende week naar Sassenheim af te reizen. Deze ging er helaas niet in en direct na de kans maakte Ter Leede er ook nog eens 0-4 van.

Het wordt een lastige klus om volgende week er nog wat van te maken in de return. Met vier goals verschil winnen is niet niks. Al heeft Rijnvogels aan het begin van dit seizoen met 5-2 gewonnen van hetzelfde Ter Leede. Rijnvogels gaat er volgende week het beste van maken en zien we wel waar na negentig minuten de score op staat. Het seizoen goed afsluiten is wel wat dit team verdiend, want er is boven verwachting gepresteerd en daar kunnen we met zijn allen heel trots op zijn.

Opstelling
Laura Kuijt, Anna Parlevliet (’45 Jaclyn Leiwakabessy), Anique van der Klaauw (C), Lisan Kranenburg, Nikki Krayenoord, Anouschka Wolvers (’65 Emma Heemrood), Louise Sloos (’62 Sandra Owel), Yara Haasnoot, Claudia Owel, Jannette van Belen, Tirza Kromhout

Statistieken
’36 0-1 Ter Leede
’48 0-2 Ter Leede
’68 0-3 Ter Leede
’89 0-4 Ter Leede

28/05/2017


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media