HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 kan zich opmaken voor de nacompetitie

Vrouwen 1 gaat zich via de nacompetitie proberen te plaatsen voor de hoofdklasse. Daarin zal SC Stiens uit het gelijknamige dorpje eerst op de eigen Kooltuin te gast zijn en de return is dan in Friesland. De in het zwart geklede dames zijn tweede geworden in de 1e klasse B. Rijnvogels derde in de 1e klasse A omdat het in de laatste wedstrijd van het seizoen het niet kon bolwerken tegen een ontketend Odysseus. Erg jammer, want het doet totaal geen vergelijking optrekken met wat een fantastische prestatie onze meiden hebben neergezet dit seizoen door tot op de laatste speeldag mee te doen voor de prijzen. En dan te bedenken dat drie jaar geleden degradatie niet meer af te wenden was en er opnieuw begonnen moest worden in de 2e klasse. De rest hebben we van dichtbij mee mogen maken en daardoor overheerst vooral de trots op dit elftal.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Rijnvogels wilde echt wel, maar het motortje was deze wedstrijd niet genoeg vol getankt om echt potten te kunnen breken op deze broeierige middag. Twee blessure gevallen binnen de eerste helft kwamen er ook nog eens bovenop. Odysseus maakte uiteindelijke vier prachtige goals en speelde frivool spel op de helft van Rijnvogels. De bezoekers uit Katwijk kregen nog wel wat kleine kansjes maar helaas gingen deze er ook niet in. Jammer, want Rijnvogels komt achteraf één doelpuntje te kort om de tweede plaats vast te houden.

Nogmaals, deze wedstrijd doet niets af aan het goede seizoen wat Rijnvogels heeft gedraaid. Het zat er gewoon geen moment in deze wedstrijd en met het verhaal van dit elftal is dat ook niet eens gek te noemen. We hebben nu een week om ons voor te bereiden op het mooie toetje wat de nacompetitie heet en daarin wil Rijnvogels gaan schitteren. Er is een heel seizoen lang keihard gewerkt om dit bereiken en dit wordt een fantastische leerschool voor deze jonge ploeg. We gaan er voor en met de support van onze trouwe volgers moet het helemaal goed gaan komen.

Opstelling
Laura Kuijt (C), Sandra Owel, Lisan Kranenburg, Anna Parlevliet, Nikki Krayenoord, Anouschka Wolvers (’16 Yara Haasnoot), Emma Heemrood, Louise Sloos, Claudia Owel, Jannette van Belen (’38 Jaclyn Leiwakabessy), Tirza Kromhout

Statistieken: 
’33 1-0 Odysseus
’45 2-0 Odysseus
’46 3-0 Odysseus
’48 4-0 Odysseus

Voor meer foto’s: Odysseus 91 VR1 – FC Rijnvogels VR1

07/05/2017


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media