HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 kan nog via de achterdeur naar de Hoofdklasse

Alhoewel Rijnvogels afgelopen zaterdag uitstekend begon aan de wedstrijd moest het tegen Ter Leede al snel weer een goal incasseren. Zes goals maken in een uitwedstrijd tegen een hoofdklasser wordt dan een beetje teveel van het goede. Rijnvogels werkte hard, zat veel beter in de wedstrijd dan vorige week maar door slordig balverlies stond het pardoes bij rust met 3-0 achter. De wetten van de hoofdklasse zullen we maar zeggen. Een harde les, maar wel een hele goede.

Rijnvogels wisselde uit voorzorg driemaal in de rust en geen schade oplopen was het devies. Dat Ter Leede via een mooie goal nog op 4-0 kwam was voor de statistieken. Het boek van dit seizoen is nog niet gesloten, want Rijnvogels kan nog via de achterdeur promotie afdwingen. Dan moet er aanstaande zaterdag op neutraal terrein afgerekend worden met Odysseus 91. Doordat Eldenia in de Topklasse is gedegradeerd naar de zondag hoofdklasse en Jong PEC Zwolle vanuit de zaterdag Hoofdklasse is gepromoveerd, is er zodoende nog een plekje vrij. De verliezers van de finales van de nacompetitie mogen dus samen uitvechten wie er alsnog een feestje kan bouwen.

Rijnvogels heeft dit seizoen al 41 wedstrijden in de benen en nog steeds strijdt het dus mee voor promotie naar een hoger niveau. Nog eenmaal alle pijlen richten op zaterdag, het kan nog en dat moeten we met beide handen aangrijpen.

Opstelling
Laura Kuijt, Lisan Kranenburg, Jaclyn Leiwakabessy, Anique van der Klaauw, Nikki Krayenoord (’38 Sandra Owel), Anouschka Wolvers, Emma Heemrood (’45 Maaike van der Berg), Yara Haasnoot, Claudia Owel, Jannette van Belen, Tirza Kromhout (’45 Anna Parlevliet)

04/06/2017


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media