HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing Rhoon VR1 – FCR VR1

voorbeschouwingHet is dan eindelijk zover. De competitie gaat van start en het is direct menens voor FC Rijnvogels. De karavaan trekt naar Rhoon, waar onder de rook van Rotterdam de herhaling van de bekerfinale van zaterdag 28 mei 2016 zal gaan plaatsvinden. Toen won Rijnvogels met 4-0 en werd het een geweldig feest wat we niet snel meer gaan vergeten.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en het is koffiedik kijken hoe de kaarten nu zijn geschut. De voorbereiding bij Rijnvogels is goed te noemen. De oefenwedstrijden werden gewonnen, een knappe prestatie door zich te plaatsen voor de volgende ronde van de landelijke beker en afgelopen woensdag werd de kroon op de goede voorbereiding gezet door hoofdklasser Ter Leede VR2 met maar liefst 5-2 opzij te zetten.

Rhoon had het iets zwaarder. Het wist in de oefenwedstrijd tegen 3e klasser Botlek VR1 met 6-2 te winnen, maar in de landelijke beker werd er driemaal op rij verloren van Baronie, Barendrecht en SC ’t Zand. Niet de minste tegenstanders.

Vorig seizoen eindigde Rhoon op de zesde plaats, met uiteindelijk negen punten achterstand op Rijnvogels dat de vijfde plaats bezet hield. Het werd in de vorige jaargang uit op sportpark De Omloop 2-2 nadat Rijnvogels bij rust met 2-0 achter stond. Door doelpunten van Jannette van Belen en Mirjam Gerling werd het toen nog gelijk. Thuis werd het een doelpuntenfestijn. Rijnvogels kwam met 2-0 voor, toen 2-3 achter maar uiteindelijk was het Jeanine de Vries die de winnende goal in de slotminuten wist te scoren.

Successen uit het verleden leveren geen garantie op voor de toekomst. We gaan het zien zaterdag, Rijnvogels zit in ieder geval uitstekend in het vertrouwen. Rhoon zal tot op het bot gemotiveerd zijn om iets goed te kunnen maken van de pijn van het verlies van de bekerfinale. Reden genoeg om deze wedstrijd in de gaten te houden.

Zaterdag 3 september 2016
Rhoon VR1 – FC Rijnvogels VR1
Sportpark De Omloop

02/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media