HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Tweede verslikte zich in Goudse kaas

Tweede komt niet langs Jodan Boys

 

Drie doelpunten in vier minuten. Het gebeurde allemaal tussen de 10e en 14e minuut. Daarmee was alle kruit verschoten in een wedstrijd waarvan men op dat moment vermoedde dat het telraam er aan te pas zou moeten komen.

 

Het was Martijn Leenders die de boys uit Gouda aan de leiding hielp. Dacht men in de vogeldefensie aan buitenspel waardoor de spits plotseling vrij uit mocht halen? Pieter Plug was kansloos. Het Goudse gejuich was nog niet verstomd of de knikker lag al aan de overzijde in het netje achter Thomas van der Poel. Jeroen Duivenvoorden verzorgde de assist en Hans Brouwer haalde de trekker over. Ziezo, de zaken waren recht getrokken. Jazeker, voor een ruime minuut want Jeroen Kamp had een fraaie omhaal in huis die de Katwijkse doelman te machtig was.

 

Er waren nog bijna tachtig minuten over om de zaken recht te breien en mogelijk de volle buit binnen slepen. Het kwam er niet van ondanks enkele goede kansen in de tweede helft maar Hans en Timon kregen de bal er niet in. In de slotfase werd het allemaal wat grimmiger en de Gouwenaren gingen nog al eens over de schreef hetgeen hen enkele gele prenten opleverde. Ondanks de inzet lukte het niet om alsnog een puntje te pakken en lieten de Vogels zich de Goudse kaas van het brood eten.

22/01/2023


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media