HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 onderuit tegen laagvlieger

TWEEDE KOMT ER NIET AAN TE PAS TEGEN RVVH

Wat is dit toch met het tweede dit seizoen? De ene week geniet je van een leuke wedstrijd om vervolgens de week daarop weer met een zeperd geconfronteerd te worden. Zo’n duel was het ook tegen het laag geplaatste RVVH. De mannen van trainer Antoin Hoovers leverden een ondermaatse prestatie af.

Na het goede optreden tegen Scheveningen voor de Districtsbeker was er vandaag weer het jojo effect. De ene week prima, de week daarop weer hommelus. Voer voor psychologen die er ook geen adequaat antwoord op zouden kunnen geven. Vandaag zakte het team helaas weer door de ondergrens. Het zal zich er bewust van moeten zijn dat er nog de nodige punten moeteen worden vergaard om niet in de gevarenzone te belanden. Gezien de status van de afgelopen seizoenen het team onwaardig. Weliswaar is het een gedeeltelijk nieuwe formatie ten opzichte van de vorige voetbaljaargang. Hetgeen echter niet inhoud dat ook deze ploeg minimaal moet kunnen meedraaien in de reserve hoofdklasse. De motor draaide tegen RVVH niet.

De Vogels mochten blij zij dat de lat al na vijf minuten redding bracht anders hadden zij al vroeg na een 0-1 achterstand aangekeken. Vervolgens verzuimden de Ridderkerkers uit opgelegde kansen de marge te verruimen. Derhalve bleven de Vogels in leven. De beste fase van de thuisclub was zo’n stief kwartiertje voor de rust. Toen was er even  bevlogenheid in het team en kwamen er een aantal kansen op dat moment de verdiende gelijkmaker. Een kopbal van Stef Onderwater werd van de lijn gehaald en in de rebound voorkwam een blauwwitte teen de gelijkmaker. Een van de mooiste aanvallen zag Thomas Dijk met zijn inzet door de uitstekende goalie Jordy Godijn gekeerd. Nee, die knikker mocht er voor de thee niet in bij de touwen van de bezoekers.

Ook in het tweede bedrijf lukte het de Vogels niet om langszij te komen. Alle goede bedoelingen ten spijt. Kopballen van Thijs van Kruistum misten de richting van het doel dat hij vorig seizoen wat makkelijker wist te vinden. Het zat er allemaal niet in vandaag. Toen Steve Suarez de 0-2 binnen werkte was het over en uit. De 0-3 van Willem van Gelderen was slechts goed voor de statistieken en strooide nog een extra schepje zout in de roodwitte wonde.

 

 

 

27/11/2016


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media