HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Tweede onderuit in Scheveningen

TWEEDE ONDERUIT IN SCHEVENINGEN

 

Het is nog wisselvallig met het tweede. Goede partijen worden met mindere afgewisseld. Zo’n mindere pot was het ook in en tegen Scheveningen. Met 2-1 werd er aan het kortste eind getrokken.

 

Het team van trainer Antoin Hoovers creëerde weinig. Het wilde wel maar het kwam er niet uit. De gastheren met snelle spitsen oogden gevaarlijker en doelman Gert Jan werd het eerst op de proef gesteld maar bracht met een voetreflex redding. De Vogel defensie moest wel een aantal corners toestaan maar de roodwitte luchtafweer functioneerde naar behoren. In de frontlinie wilde het echter maar niet vlotten. Ook Thijs moest regelmatig zijn meerdere erkennen in zijn bewakers. De Scheveningse sluitpost Davey Oort had echt een makkie vandaag. Al met al geen schouwspel om op een druilerige ochtend warm van te worden.

 

Pas na de thee veerden de Vogels even op en kwam er iets meer voetbal in het team hetgeen zowaar tot een treffer leidde. Na de zoveelste overtreding van een Scheveningse bikkel – nu op Frank Guijt- nam Leon Houwer een mooi aangesneden vrije trap die door Mart Spierdijk werd binnen geknikt. Op dat moment niet eens onverdiend. Helaas was de vreugde van korte duur want Glay Hoekstra deed het Katwijkse gejuich snel verstommen door Gert Jan kansloos te laten, 1-1. Een impuls voor de gastheren om er nog een tandje bij te zetten. Luttele minuten later lag de 2-1 in de touwen toen Ruben Roos met een geplaatste schuiver de moraal van de Vogels op de proef stelde. Gert Jan voorkwam de 3-1 waardoor er nog hoop in de rooddwitte harten bleef leven. Meer dan een aantal corners in de slotfase waarin de gasten nog behoorlijk aandrongen, leverde het niet op. Met lege handen naar huis na een wedstrijd om maar snel te vergeten.

sch-10 sch-11 sch-12 sch-13 sch-14 sch-15 sch-16 sch-17 sch-1 sch-2 sch-3 sch-4 sch-5 sch-6 sch-7 sch-8 sch-9

16/10/2016


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media