HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Tweede moet genoegen nemen met een gelijkspel

Tweede deelt met buren

 

De jonkies van de Kooltuin tegen de oudjes van Nieuw Zuid. Op zich een aardig affiche zeker omdat er in Quick Boys 4 een aantal bekenden liepen te ballen die ooit ook het roodwit van de Vogels droegen. Sander van der Horst, Sander van der Gugten, Hendrik van Beelen, Peter van Rijn, Yuri Guyt, Edwin Barnhoorn, wie kent ze niet?

 

Het mag dan op papier een leuke derby in de bekerstrijd heten, maar in de praktijk werd het, zeker van de kant van FCR 2, geen beste pot. Het liep allemaal niet zo lekker maar het tem dat een aantal routiniers zal missen, moeit nog warm draaien. Aan Quick Boys zijde bleek dat een vos wel zijn haren, maar niet zijn streken verliest, met andere woorden, een balletje trappen kunnen zij nog steeds. Veel bloedstollende momenten speelden zich niet voor de beide doelen en de rust werd dan ook met de blanco stand bereikt.

Halverwege de tweede helft was het na een goede aanval door het midden dat Peer van Paassen de openingstreffer langs doelman Ruben van der Does schoof die zich daarna niet meer zou laten passeren. De voorspong van de Kooltuinboys duurde maar kort want Jaap van der Plas verraste zijn naamgenoot Pim in de vogelkooi en trok de zaken derhalve snel weer recht. Het zou uiteindelijk bij deze 1-1 stand blijven.

11/09/2022


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media