HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2: Tweede makkelijk langs ‘de buren’.

‘Jong’ tweede maatje te groot voor ‘oud Quick’ Boys

 

Het waren enkele oude bekende gezichten die in het team van Quick Boys 4 de ongelijke strijd met de jonge vogels aan gingen. Hendrik van Beelen, Edwin Barnhoorn, Andreas Stam en Eef Schoneveld tokken in de herfst van hun carrière aan het kortste eind.

 

Het team van trainer Arie van Dijk kent een aantal nieuwe en jonge gezichten in de gelederen. Belangrijk is dat enkelen van hen ‘van eigen bodem’ komen. Zo was Timon van Duijn met een loepzuivere hattrick in de eerste helft de grote man. Later in de tweede helft viel Daan Luyten in en die gaf ook een visitekaartje af dat hij het spelletje heel goed beheerst en is Marc Oudshoorn een solide verdediger. Naast Lars Mulder, Paul Melissen en Jan van Paridon krijgt het team nu steeds meer een eigen Rijnvogelgezicht. Kevin van Milt is nog geblesseerd.

 

De bekerwedstrijd is geen maatstaf voor de competitie waarin het team de echte grote jongens gaat ontmoeten. Het is wel een leuk opwarmertje in aanloop naar het seizoen. Vorige week werd er met 8-1 van SV Duindorp gewonnen, prima natuurlijk, nu weer een 5-0 overwinning erachteraan en komende zaterdag wacht Valken ’68 2. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit een zwaardere kluif gaat worden.

 

De wedstrijd tegen de mannen van Nieuw Zuid was met name in het eerste bedrijf éénrichtingsverkeer. Na een paar minuten al trilde de lat boven Gert van Duijn die niet kon voorkomen dat hij drie keer moest vissen. Drie keer Timon van Duijn dus waarvan de laatste met een prachtige stift een beauty was. Aan de overzijde had de vogeldefensie weinig zwaar werk te verzetten. Na de thee gingen de bezoekers meer mee voetballen en wisten ook de vijandelijke helft te vinden docht tot scoren kwamen zij niet mede omdat doelman Sven IJzendoorn eenmaal sterk op moest treden. Collega Cor de Mol- nu in het hok- kon niet voorkomen dat de Rijnvogels – waar het beste er nu af was – nog twee keer mocht rapen. Beide malen was het Kevin de Jong die van dichtbij mocht afronden. Eenmaal met dank aan Daan Luyten die knap doorzette en panklaar het leer voor ‘chipte’. Een terechte uitslag.

08/09/2019


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media