Heren 2 maakt het koploper lastig

TWEEDE HAD MEER VERDIEND TEGEN DE KOPLOPER

Het werd uiteindelijk een 2-1 nederlaag in de uitbeurt tegen koploper Excelsior Maassluis. Trainer Antoin Hoovers: ‘Een gelijkspel had er ingezeten maar wij begonnen ontzettend slecht en stonden binnen tien minuten al met 2-0 achter. Ik dacht nog dat dit een afstraffing zou worden maar dat werd het gelukkig niet. In de eerste helft hadden wij tot 2-1 terug kunnen komen maar een honderd procent penalty na een overtreding op Thom de Vries werd ten onrechte niet gegeven. ‘In de tweede helft kenden wij een goede start en schiepen ons goede kansen. Er gloorde weer hoop op een beter resultaat zeker nadat Thijs van Kruistum de 2-1 had binnen getikt. De gelijkmaker leek er inderdaad aan te komen maar een schot van Mitchel Beijersbergen raakte de binnenkant van de paal en dus helaas geen 2-2 die er op dat moment in had gezeten en zeker verdiend was’, betreurde de trainer achteraf. Een stuntje tegen de onbetwiste lijstaanvoerder bleef derhalve uit.