HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 knokt zich naar gelijkspel

TWEEDE SLEEPT EEN PUNT UIT HET VUUR IN LISSE

 

Het was voor trainer Antoin Hoovers puzzelen geblazen. Meer dan een handvol basisspelers waren om uiteenlopende redenen niet beschikbaar. Zo kon het gebeuren dat er op een gegeven moment vier jongens uit de eigen stal acteerden. Een primeur. Naast Lars Mulder die al tot de groep behoorde mochten Marvin Verhart, Paul Melissen en Jan van Paridon opdraven hetgeen zij naar behoren deden. Derhalve mocht het 0-0 gelijk spel als een morele overwinning worden bestempeld.

 

In het eerste bedrijf waren de beste kansen voor de Vogels. Thom de Vries mikte over en naast en zag een van zijn acties niet met een penalty gehonoreerd. Thijs van Kruistum zou hebben geduwd na een rake kopbal op aangeven van de weer in het ritme komende Mitchel Beijersbergen. Geen voorsprong dus die op dat moment enigszins verdiend zou zijn geweest. Het levendige duel bleef echter in evenwicht en doelman Gert Jan Vlieland moest slechts een keer in actie komen hetgeen hij voortreffelijk deed. Derhalve werd de thee met de bekende brilstand genuttigd.

 

In het tweede bedrijf kregen de roodwitten het aanmerkelijk moeilijker en de kansen die zij zich voor de rust wisten te scheppen bleven nu

achterwege. Het werd steeds meer een kwestie van tegenhouden alhoewel een kopbal van Thijs van Kruistum op aangeven van Dirk Varkevisser nog voor een gevaarlijk moment voor het doel van Juriaan Nannes zorgde. De kansen waren nu voor de thuisclub en diverse malen kropen de Vogels door het bekende oog van de naald. Eenmaal moest de lat boven Vlieland hem te hulp schieten en het werd een zenuwslopende slotfase waarin de Katwijkers uiteindelijk overeind bleven en een zwaar bevochten punt aan dit duel over hielden. Chapeau voor het team.

04/03/2017


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media