HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 kansloos in Noordwijk

TWEEDE MACHTELOOS TEGEN NOORDWIJK

Ook de tweede wedstrijd van het seizoen werd met de zelfde cijfers als vorige week verloren, 2-0. In de uitbeurt tegen buurman Noordwijk kon het team geen enkel moment de indruk wekken dat er aan de Duinwetering ook maar iets te halen viel. Het team werkte wel hard maar zag geen kans om de witroden in verlegenheid te brengen. De gastheren domineerden het overwegend eenzijdige duel.

In de aanvalslinie werd Thijs van Kruistum node gemist. De spits is vrijwel altijd aanspeelbaar, balvast en vaak goed voor de doelpunten. De eerste kans die zich pas na 20 minuten voor deed was na een hoekschop die in eerste instantie van de lijn werd gehaald en door Frank Guijt knap werd ingeschoten maar weer stond een Noordwijks lichaam een treffer in de weg. Het was zo’n beetje de laatste fraaie actie van Frank die kort daarna zich ongelukkig blesseerde en met een gehavende knie het strijdperk ondersteund en hinkend moest verlaten. Het overkwam de captain vorig jaar ook al en hij zal weer lange tijd uitgeschakeld zijn. Voordien hadden de gastheren al min of meer hun stempel op het duel gedrukt en enkele kansen om (milieuvriendelijke) zeep geholpen. De defensie met achter zich doelman Gert Jan Vlieland hield zich lang staande maar op de fraaie treffer van Coen Hopstaken in de bovenhoek was ook Vlieland kansloos.

De schade leek tot aan de thee beperkt te blijven maar op slag van rust sloeg de thuisclub na een fraaie aanval nogmaals genadeloos toe. Lars Warmenhoven haalde de trekker keihard over, 2-0.

In het tweede bedrijf een identiek spelbeeld. Het was voor de vogels een kwestie van het nest zo lang mogelijk voor verdere inslagen te behoeden. Met veel krachtsinspanningen lukte dit ook. Ondanks de vele mogelijkheden voor de Noordwijkese schutters konden ze de roos niet meer treffen. Mede dankzij uitstekend keepende Vlieland bleef de schade beperkt tot ‘slechts’ 2-0. Ook na de thee bleef de Katwijkse frontlinie van een treffer gespeend en kon doelman Edwin van Zwieteren geen enkele keer in verlegenheid brengen. Meer zat er helaas niet in vandaag.

30/09/2017


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media