Heren 2 | Heren 2 had een mindere dag

Tweede laat het afweten tegen FC ’s-Gravenzande

De mannen van trainer Arie van Dijk leden een terechte 1-4 nederlaag, een stand die bij de rust al was bereikt.

Stefan de Bruin was de grote man bij de bezoekers want met een onvervalste hattrick was hij de scherprechter van het team dat scherper was dan de Vogels. Om in termen te spreken, zij waren vandaag min of meer vleugellam. Ook de defensie waarin de kersverse vader Leen Heemskerk ontbrak, was niet scherp. Nee het team had een off-day.

De mannen uit het Westland waren op een aantal onderdelen gewoon beter, sneller, feller en slagvaardiger. Het resulteerde binnen twee minuten al in de openingstreffer van De Bruin die er zes minuten later weer een binnen prikte. Een dreun die de thuisclub moest verwerken en nog enige hoop kreeg toen binnen het kwartier Kevin de Jong een vrije trap van Paul Melissen binnenknikte. Doch daarna bleven dreigende aanvallen uit en werd het geen echte wedstrijd meer omdat De Bruin zijn hattrick voltooide. De Vogels worstelden vandaag met hun vorm en speelden een verloren wedstrijd toen nog voor half-time Sem van Mierlo de 1-4 langs de kansloze Sven IJzendoorn joeg. Het zou derhalve tevens de eindstand zijn.

In de tweede helft liep het allemaal ietsje beter bij de gastheren maar een tweede treffer om er eventueel nog een wedstrijd van te maken bleef uit. Ook de roodblauwe bezoekers wisten het net niet meer te vinden maar de verdiende buit was al lang en breed binnen.