Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Meerburg JO19-2,
Scheidsrechter, Ruud van Es,
Tussenstand, 1-1,
Einduitslag, 4-1,
Doelpunten, Bryan 3x, Sander 1x.

Een thuiswedstrijd tegen Meerburg waar we aftastend beginnen en in de eerste 15 minuten nog geen gevaarlijke momenten zien. Een vrije trap van Meerburg van een gevaarlijke plek treft alleen maar de muur van de Rijnvogels. Daarop volgend krijgt Bryan een assist en die kan wel de keeper van Meerburg passeren zoals we van hem gewend zijn, 1-0. De volgende aanvallen worden door de keeper van Meerburg gestopt en veroorzaakt een corner die in een keer naast het doel beland. Meerburg breekt door en kunnen de gelijkmaker scoren, 1-1. In de daarop volgende minuten naar de rust volgen er een aantal gele en zelf wordt er rood getrokken en speelt Meerburg met een onderbezetting richting de rust.

In de tweede helft is Meerburg de aanvallende ploeg maar daar kunnen zij niet door scoren dus nemen de mannen van de Rijnvogels het over en nog geen twee minuten in de tweede helft is het 2-1. Vele schoten van de Rijnvogels die van dichtbij op de doelman van Meerburg belanden niet in de touwen dus besluit Sander het maar op afstand te proberen en met succes scoort hij de 3-1 en wat een ontlading van de spelers, de dug-out gaat het dak er af en zelfs het naastgelegen veld 3 legt even het spel stil om de uitzinnige Sander zijn feestje te laten vieren. Daar een speler van Meerburg rood krijgt en er nog een speler op de strafbank zit wegens geel moeten zij het met negen spelers verder en natuurlijk kan Rijnvogels daar van profiteren en scoort Bryan de 4-1 en met deze uitslag verlaten we het veld en hebben we de eerste drie punten binnen van de competitie.
Geweldig mannen om zo de competitie te beginnen en volgende week naar Lisse, we gaan het mee maken en hup naar de volgende drie punten.