HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2: Royale zege voor tweede

TWEEDE NA DE THEE OP STOOM

Ook de tweede wedstrijd in de bekerpoule werd door de mannen van trainer Stefan Schaafsma winnend afgerond. Na een 0-0 ruststand werd Nootdorp 2 spelenderwijze naar een kansloze 5-1 nederlaag gevoetbald. Op deze royale zege viel niets maar dan ook niets af te dingen.

In het eerste bedrijf was er van enig krachtsverschil nauwelijks sprake. De teams wogen behoorlijk tegen elkaar op en het werd een duel dat overwegend op het middenveld werd uitgevochten. De eerste speldenprikken werden door de bezoekers uitgedeeld en doelman Gert Jan Vlieland moest al snel gestrekt om een vrije trap van de bezoekers uit zijn kooi te ranselen. Kort daarop sprintte Jack de Jong de diepte in maar hij slaagde er niet in om de jeugdige doelman Yannick Kokshoorn te omspelen en de score vroeg open te breken. Thijs van Kruistum kreeg vervolgens nog een aardige mogelijkheid maar zag zijn kopbal naast de staander verdwijnen. Aan de overzijde mocht Vlieland niet klagen dat een keiharde spetter de laatste regenspetters van de deklat deden verdwijnen anders was half-time met een voorsprong voor de Nootdorpers in gegaan.

Na de pauze kwam de Rijnvogelmotor pas goed op toeren. Het was al rap dat Dylan Guyt na een dieptepass de score open brak en beheerst de 1-0 in de touwen schoof. Al vrij snel gevolgd door de tweede treffer die van de bol van spits Thijs van Kruistum in de uiterste hoek belandde. De bezoekers waren redelijk aangeslagen en waren niet in staat een vuist te maken waarmee een linkse- of een rechtse directe zou kunnen worden uitgedeeld. De Vogels hadden de smaak te pakken en fladderden vrolijk en gretig verder op jacht naar meer. Dat ‘meer’ kwam er dan ook en nu was het wederom Thijs die zich mocht laten knuffelen, 3-0. Kat al vroeg in het Katwijkse bakkie. Na een prima combinatie en doorzetten van Joey Ko was het voor Dylan een simpel klusje om van dichtbij nummertje vier binnen te glijden. De koek was hiermee nog niet op en de aanvalsdrift van de mannen niet te stuiten. De hand vol treffers kwam om naam van Paul Melissen die een op maat terug gelegde bal van Thijs vrij simpel binnen mocht glijden. Dat de bezoekers de eretreffer nog mochten noteren was een gevolg van een overtreding binnen de zestien. Ricardo Sieberink benutte het buitenkansje vanaf de kalkstip, 5-1. Een mooie overwinning die in een prima tweede helft gestalte kreeg.

10/09/2017


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media