HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Rijnvogels JO13-3 geeft de punten aan Quick Boys J013-8.

Rijnvogels JO13-3 geeft de punten aan Quick Boys J013-8.

Rijnvogels JO13-3 speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Katwijk Zuid Quick Boys JO13-8 en zij willen graag winnen daar hun kampioenschap steeds dichterbij komt en zij de koppositie hebben in deze competitie. Mooi weer, echt gras, veel publiek aan beide kanten , goede scheidsrechter en een gezonde spanning aan beide kanten. 10.30 uur fluit scheidsrechter Sander voor het beginsignaal en beide teams hebben er zichtbaar zin in en willen alleen maar de winst pakken. Al snel komen de vogels al op voorsprong maar dat duurt niet lang daar de boys direct de gelijkmaker kunnen scoren, 1-1. Beide teams zijn gretig en wisselen elkaar af op beide speelhelften, de vogels blijven aanvallend en krijgen diverse kansen om uit te lopen wat ook gaat gebeuren, 2-1. Ook nu is QB snel in de aanval en kunnen ook nu weer de gelijkmaker scoren, 2-2 en met deze stand gaan we limonaden drinken en de trainers hebben hun teams wat mee te geven voor het tweede bedrijf.

Dat er iets tegen de mannen van de RV en QB meegegeven is kunnen we direct merken, beide teams zijn feller geworden zoeken elkaar goed op gaan elke duels aan en zien we een wedstrijd op niveau, spanning aan beide kanten en nu is het de vogels die het derde doelpunt kunnen maken en is er een opleving bij QB daar zij weten bij winst komen we dichterbij een kampioenschap maar dan moet RV wel het koppie er bij houden en het niet uit handen geven. En vervelende botsing tussen een speler van, helaas kon ik dat niet zien, wat er wel gebeurde dat de keeper van RV Wessel geblesseerd bleef liggen en kon helaas daardoor niet meer zijn doel verdedigen en de wedstrijd moest staken. Een invalkeeper werd er opgeroepen en de wedstrijd kon weer aanvangen. QB was in de tweede helft de betere partij en wisten nog een keer te scoren en met een eindstand van 2-4 ging QB met de winst naar de Zuidduinen en behouden zij de koppositie.

Wessel beterschap en daar ik toch aanwezig was bij deze wedstrijd mocht ik zo vrij zijn foto’s en verslag te maken. Jongens van RV en QB nog heel veel speelplezier.

Opa Floor.

 

13/05/2018


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media