HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2: Offday voor het tweede

HEREN 2 FORS ONDERUIT TEGEN LAAGVLIEGER

Het team van trainer Antoin Hoovers maakte geen beste beurt in de uitwedstrijd tegen Smitshoek. Het klinkt wellicht cru maar je zou het een beschamende nederlaag kunnen noemen, 5-2. De thuisclub was van meet af aan gedreven en troefden op inzet de roodwitte Vogels af. Luuk Delmeé was bij de gastheren met vier treffers de gevierde man.

Op papier leken de Vogels een goed team binnen de lijnen te brengen maar alle poppetjes moeten wel een wilskrachtige eenheid vormen en daar leek het vandaag op de een of andere manier aan te ontbreken. Na de vroege treffer van Tracy Kapata leek de roodwitte equipe zich te herstellen en grip op het duel te krijgen nadat de gastheren verzuimden om de marge te verruimen. Doelman Gert Jan verijdelde een poging hiertoe. De Katwijkers namen daarna het initiatief en na een paar mislukte pogingen wist Leon Houwer uiteindelijk de gelijkmaker binnen te peren. Het was in de fase dat de Vogels door hadden moeten drukken maar Thom de Vries zag zijn inzet door doelman Robin Boot gekeerd. De rust leek derhalve met een 1-1 stand aan te breken maar een snelle uitval van de gastheren werd door Luuk Delmée doeltreffend afgerond, 2-1.

Na de pauze zou er orde op zaken moeten worden gesteld. Forget it want binnen 30 seconden lag nummertje drie in het Katwijkse netje nadat Luuk Delmeé zomaar langs drie verdedigers mocht wandelen. Een schoolvoorbeeld van even niet bij de les zijn. Dus werd het tijd voor de inhaalrace. Leen Heemskerk werd knap weggestuurd maar vond in ideale scoringspositie het been van doelman Boot. Vervolgens bleef de Katwijkse druk aanhouden en ontstond er een handvol kansen. De anders zo trefzekere Thijs van Kruistum kon het vijandelijke net in ideale posities echter niet vinden. Het was in een fase waarin de achterstand genivelleerd had kunnen worden en er mogelijk daarna nog meer in had gezeten. Het kwam er niet van.

Toen Joey Ko bij een counter van de thuisclub even aan de noodrem ging hangen mocht Luuk Delmeé vanaf de kalkstip aanleggen en daarmee het duel definitief in het slot gooien. De spits faalde niet en het was vanaf dat moment een gelopen koers, 4-1. De gifbeker was nog niet leeg en Delmeé mocht geheel vrijstaand nummertje vijf binnen koppen. Dat de ingevallen Thomas Dijk die een toonbeeld van ijver, inzet en gevaar was voor zijn teamgenoten bij het scheiden van de markt de 5-2 binnen schoot was slechts goed voor de statistieken. Een kille afstraffing op een kille novemberdag. Een wedstrijd om maar snel, maar dan ook zeer snel te vergeten.

tw-1 tw-2-1-0 tw-3 tw-4 tw-5 tw-6 tw-7 tw-8 tw-10 tw-11 tw-12 tw-13 tw-14 tw-15 tw-16 tw-17 tw-18 tw-19 tw-20 tw-21 tw-22 tw-23 tw-24 tw-25 tw-26

12/11/2016


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media