HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2| Noordwijk stoorzender in mooie reeks van het tweede

Tweede van de roze wolk af

 

Weliswaar nog gedeeld koploper

 

Het zou natuurlijk een keer moeten gebeuren dat de ongeslagen status van het tweede eraan zou gaan. Dat het op eigen bodem tegen Noordwijk zou gebeuren lag niet geheel in de lijn der verwachtingen omdat de mannen uit het buurdorp nog niet zo geweldig gepresteerd hadden. De onderlinge krachtsverhoudingen lijken derhalve niet zoveel af te wijken en zijn factoren zoals de vorm van de dag een beetje geluk etc. doorslaggevend. Bij de bezoekers was de vorm van de dag in ieder geval de basis voor een terechte 3-2 overwinning.

 

Het was van meet af aan duidelijk dat de withemden iets beter voor de dag kwamen en het middenveld meer in de grip hadden dan de vogels die niet echt aan voetballen toe kwamen. Kansen werden er nauwelijks gecreëerd en tekenend was dat pas kort voor de thee het enige gevaarlijke moment zich aandiende toen Mo Gassama doorbrak maar doelman Joé van der Sar onder toeziend oog van vader Edwin op tijd uit zijn kooi was. Opdat moment stond het al 0-1 door een doelpunt van Axel Wendt die hiermee zijn team aan de verdiende voorsprong had geholpen.

 

Even leek de thuisclub kort na de pauze op te leven maar het leverde geen rendement op. Toen al vrij snel de 0-2 viel was het in principe over en uit. De diagonale inzet van Mike van der Gen was onhoudbaar voor Sven IJzendoorn die nog enkele keren attent was voordat hij zijn plaats aan Hans Barnhoorn overdeed omdat hij mee moest naar Achilles Veen. Zo heeft hij niet mee gekregen dat het 0-3 werd en ook niet dat de vogels in de slotfase door treffers van Kevin de Jong en Quassim Bakari nog tot 2-3 terug kwamen. De tijd was echter tekort om nog een puntje uit het vuur te slepen.  De Rijnvogel doelpunten waren ook niet aan de fotograaf besteed die op dat moment al richting Veen was.

27/10/2019


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media