HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Nipte winst voor het tweede

TWEEDE WINT WEER EENS IN NOORDWIJK

 

Het was een krappe 0-1 overwinning die de mannen van trainer Antoin Hoovers op de Duinwetering boekten. Maar deze smaakte naar meer omdat er de laatste seizoenen niet werd gewonnen. Goed en wel, het mag dan geen hoogstaande pot zijn geweest maar dat doet het er verder niet toe.

 

De drie punten werden in de voetbalplunje gestopt. Goed om bovenin de middenmoot mee te blijven draaien. Het gat met koploper Excelsior Maassluis bedraagt slechts 4 punten. Derhalve lijkt het team ook dit seizoen weer mee te doen voor een goede klassering. Het duel ging vooralsnog gelijk op en spelde zich voornamelijk op het middenveld af. Veel uitgespeelde kansen deden er zich niet voor al waren de gastheren het dichtst bij de openingstreffer na een vlot lopende aanval. Maar de te zacht ingeschoten bal werd door doelman Gert Jan Vlieland onschadelijk gemaakt. Aan de overzijde trof Thijs van Kruistum de voet van de Noordwijkse goalie Aron Wijsman en zag daarna zijn kopbal over het hok van dezelfde sluitpost verdwijnen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de gastheren een licht overwicht hadden.

 

Presentje

 

Verdiend of niet verdiend? Daarover kunnen de wetenschappers zich buigen. Feit is echter wel dat geknoei in de wit-rode gelederen de aanleiding vormde voor de enige treffer in de wedstrijd. Thom de Vries profiteerde er dankbaar van en zette op slag van rust zijn team op een 1-0 voorsprong. Bijna had de score nog verdubbeld kunnen worden maar de pegel van Leon Houwer spatte op de vuisten van Wijsman uiteen. Na de thee weer het zelfde spelbeeld. Hoofdzakelijk middenveldvoetbal zonder veel uitgespeelde kansen. Naarmate de klok verder tikte kwam de overwinning voor de Kooltuinboys meer en meer in zicht. Bij het scheiden van de markt had de marge nog verdubbeld kunnen worden maar Tom de Vries peerde nu hoog over daar waar hij voordien de alles beslissende treffer had aangetekend. Het zij hem vergeven. De winst ging mee naar Katwijk.nw-18 nw-1 nw-2 nw-3 nw-4 nw-5 nw-6 nw-7 nw-8 nw-9 nw-10 nw-11 nw-12 nw-13 nw-14 nw-15 nw-16 nw-17

09/10/2016


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media