Mooie overwinning voor de Jo7-7mf

Zaterdag 3 september 2016 stond de wedstrijd tegen RKAVV in Leidschendam op de agenda.
De wedstrijd begon om 11.30 uur. We hebben om 10.30 uur verzameld op de Kooltuin. We speelden 8 tegen 8. Het veld was iets groter als een half veld vertelde de coach van de tegenpartij. Harder werken voor onze meiden. Wij hadden vandaag de beschikking over 2 wissels. Senae wilde graag de 1e helft graag keepen en stond op doel. Na een paar minuten spelen viel de moeder van  Mariël op dat de tegenpartij met 9 meiden in het veld liep. Er moest 1 speler van de tegenpartij het veld verlaten.
De 1e helft werd er hard gewerkt. De achterhoede met Anic, Mariël, Isabel en Suzan stond weer als een huis, waardoor de tegenpartij er moeilijk doorheen kwam. Er stonden met de beide Tess-en op het middenveld mooie combinaties met o.a Fleur en Sophie. Sophie gaf mooi de bal aan de vrije spits Nikki die zo op het doel kon sprinten om in de eerste helft en mooie hattrick te maken.Toen was er rust: Eerst allemaal een bekertje limonade en met nog wat uitleg en aanwijzingen van de coach begon veel te snel de 2e helft weer.

Na de rust ging Tess Feelders op doel. Senae vertelde tegen Tess: “Nou het is echt saai hoor, je hebt helemaal niks te doen”. De tegenpartij wisselde ook van keepster. In de tweede helft gaf Sophie een mooie bal aan Nikki die de 0-4 maakte. Daarna nog een kans voor Sophie maar ging helaas net naast. Anic, Mariël, Isabel en Suzan hebben de tegenstanders aardig gestoord en vele ballen weten af te pakken. Maar opeens was daar toch de tegenstander en kwam de bal tegen één van onze verdedigers aan waardoor het een corner werd. De corner werd genomen en hier kwam de tegendoelpunt uit. Oké kan gebeuren maar we staan nog ruim voor. Opnieuw de aftrap waardoor Nikki de 1-5 maakte. Daarna schoot Nikki op doel maar de bal werd weggehaald door een verdediger van de tegenpartij en kwam voor de voeten van Senae die de bal er zo in kon schuiven. De 1-6 was een feit! Na de aftrap kwam de bal weer terecht bij Nikki die weer helemaal vrij stond en de bal netjes in de linkerhoek.
schoot (1-7). Ondertussen had de tegenpartij er weer 1 extra meisje ingezet. Met nog een paar minuten spelen kregen we een vrije trap mee. Anic nam de vrije trap, schoot hem mooi over de keeper heen en maakte de 1-8.

Het fluitsignaal ging en de meiden waren door het dolle heen!

Verdediging: Anic van Beelen, Mariël Kralt, Isabel Kerpershoek en Suzan van der Plas.
Halfspelers/middenveld: Tess van Zuilen, Sophie Vlasman, Fleur de Boer, Tess Feelders (1e helft) en Senae Jerroudi (2e helft).
Spits: Nikki Timmermans
Keeper:  Senae Jereoudi en Tess Feelders

IMG_7841 IMG_7839 IMG_7826 IMG_7825 IMG_7814 IMG_7812 IMG_7811 IMG_7810 IMG_7808