MO17-1 – Zestienhoven MO17-1

Zaterdag 30-09            Zestienhoven MO17-1   –    FC Rijnvogels MO17-1     1-5

Zaterdag speelden we onze 2e competitiewedstrijd tegen Zestienhoven, een voor ons onbekende tegenstander. 14 Meiden die er vreselijke zin in hadden werden door Ruud op scherp gezet in de bespreking en de warming up.            Dat hoop je dan, echter het begin was dramatisch. Irritaties slopen er al gauw in op het veld en het voetballen werd vergeten met als resultaat binnen 10 minuten een achterstand van 1-0 na ernstig geklungel op het middenveld (de schuldige Dient zich te melden voor straftraining)

Moet zeggen dat hierna er wel een knopje om ging bij de dames, want op vechtlust en karakter kwamen de meiden terug in de wedstrijd en kon Sandy de gelijkmaker binnen schieten. Hiermee kwam ook ineens het voetbal terug bij de meiden en lieten ze de rest van de wedstrijd zien dat ze wel degelijk opletten tijdens de training en hier ook duidelijk wat van opsteken. Genieten dus de rest van de wedstrijd van goed voetbal en mooie doelpunten, en stiekem ook van al het vliegverkeer boven ons hoofd (iets wat we jaren moeten missen bij de Rijnvogels)

Het was door Sandy die in de 2e helft een onvervalste hattrick scoorde en Dieneke die haar doelpunt meepikte dat de eindstand van 1-5 werd bereikt, een prachtig resultaat. Zonde was nog wel dat Sandy haar 5e en mooiste doelpunt afgekeurd zag doordat de grensrechter weer buitenspel constateerde, iets wat de beste man de hele wedstrijd door tot een kunst verhief.

Al met al een knap resultaat met als gevolg dat de MO17 trots aan kop staat met 2 gespeeld en 2 gewonnen, gefeliciteerd!! Maandag weer lekker trainen dames, volgende week staat ons KMD te wachten. Een team wat vorig jaar onder de 15 kampioen is geworden en nu 1 leeftijdsklasse hoger dit weer wil. Hopelijk worden we weer bijgestaan door onze trouwe supporters en word het weer een mooie pot. Hopelijk ook weer met Jan Piet tenzij hij de andere helft van die marathon ook wil lopen, dan moeten we hem nog 1 weekje missen 😊

5e     min.             1-0          Zestienhoven

35e   min.             1-1          Sandy Wouters

50e   min.             1-2          Sandy Wouters

55e   min.             1-3          Sandy Wouters

70e   min.             1-4          Sandy Wouters

80e   min.             1-5          Dieneke Petersen