HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO17-1 verliest van Foreholte MO17-1

Foreholte Mo17 1 – FC  Rijnvogels Mo17 1          Uitslag 6-2

Opstelling:

Doel: Linda

Verdediging: Elice, Sanne, Tessa, Aisha

Midden: Elisa, Lotte, Kayleigh

Voorhoede: Ilse, Sandy, Kyra

Wissel: Janine en Emma

In de beker troffen wij dit team al eens eerder en daar hadden we geen goede herinnering aan.  Met een 5-0 verlies moesten we toen het strijdtoneel verlaten. Winnen zou moeilijk worden, maar het zou zeker beter moeten. Wat zeker al beter was, was het weer. We stonden in een heerlijk zonnetje, prima temperaturen voor eind oktober. Nadeel van de warmte was echter wel dat wij niet de enige toeschouwers waren, maar dat we werden vergezeld door wel honderden lieveheersbeestjes. De normaal zo lieve beestjes waren nu toch wel een behoorlijke irritatiefactor, niet alleen voor ons, maar ook voor de dames in de dug-out.

Foreholte geeft bij het start signaal vol gas, in de 5e minuut volgt er al een schot op doel wat maar net naast gaat. Onze dames laten zich wederom door dit team overrompelen. Het zou toch niet hetzelfde schouwspel worden als vorige keer? En ja in de 8e minuut komt Foreholte al op een 1-0 voorsprong.  Maar nog niet getreurd alles is nog mogelijk. Onze meiden zetten hun beste beentje voor, maar helaas. Ballen komen niet aan, niet met elkaar communiceren, gaatjes laten vallen. Helaas na 18 minuten valt de 2-0 voor Foreholte. Gelukkig zal het aan de strijdlust van onze dames niet liggen, ze laten de hoofden niet zakken. Het spel wordt meer gelijkwaardig, ook voor ons komen er nu kansen.  Kyra geeft een voorzet op Sandy en zij weet te ontsnappen uit de verdediging, maar het schot op doel mist net teveel aan kracht. Een aanval van Foreholte is gelijk het gevolg, Sanne weet net het de bal voor het doel weg te werken. Het spel gaat steeds meer over en weer, Aysha weet steeds meer op te komen, Kayleigh gaat ook steeds vaker het duel aan. Wederom weet Sandy weer uit de verdediging te ontsnappen, de keeper is ver uit haar doel. Sandy ziet het ook en probeert een mooie lob te geven, helaas raakt ze in de snelheid net de bal verkeerd. Opvallend is dat bij Foreholte eigenlijk alles over rechts gespeeld wordt. En wederom weten ze weer over deze kan te scoren 3-0.

Een mooi afstand schot van Lotte treft helaas ook het doel niet. En niet lang daarna is het 4-0 voor Foreholte. Maar onze dames geven niet op, weer een uitbraak voor Sandy en ditmaal is het wel raak. Nog net voor rust is het 4-1 en niks is zo lekker nog net ff voor rust scoren. En inderdaad we zien na rust gewoon een heel ander team. Rijnvogels gaat er gelijk vol tegenaan. Mooie combinaties, praten met elkaar, elkaar weten te vinden. En het harde werken wordt beloond met een doelpunt. Ilse schiet op Sandy, die tikt door naar Kyra en ja hoor een schot op doel welke er mooi inrolt. Kyra kijkt even verbaast als de keepster maar daarna is er een luid gejoel, welke luidt overstemt wordt door jullie vast verslaggeefster Olga. Want ja als je dochter eindelijk scoort, mag de hele wereld het weten en terecht. De opstelling wordt iets gewijzigd Emma schuift naar links voor, Sanne naar het midden, Janine naar de verdediging.

Het spel blijft goed en gaat gelijk op. Helaas weet Foreholte uit de kluts de 5-2 binnen te tikken en helaas ook nog even later de 6-2. Dit is ook de eindstand als de scheidsrechter het laatste fluitsignaal geeft. Maar meiden jullie hebben misschien verloren. Maar in vergelijking met de vorige wedstrijd zien we jullie zeker groeien. Meer drive, betere communicatie, duels aangaan, beter samenspel en een keepster die groeit tot een zekere vaste sluitpost. Het zal mij dan ook niet verbazen dat, als jullie zo doorgaan, we Foreholte in de return op eigen terrein gewoon kunnen verslaan. Ik kijk er al naar uit!

31/10/2016


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media