Wedstrijdverslag FC Rijnvogels MO17-1 – RKAVV MO17-1

Verdediging: Emma, Sanne, Elisa, Ilse

Middenveld: Lotte, Kayleigh, Linda

Voorhoede: Naomi M, Kyra, Sandy

Wissel: Tessa

Na vorige week tegen de nummer 1 gespeeld te hebben, stond deze week wederom weer een pittige tegenstander op het programma. Want RKAVV staat momenteel 2e in de competitie.

Ons team kampt nog steeds met een aantal geblesseerde speelsters, maar gelukkig was Ebi bereid om bij ons in te vallen op doel, zodat onze eigen keepster Linda het veld in kon. En met maar 1 wissel op de bank, was het dus zorgen om in ieder geval zonder blessures deze wedstrijd door te komen. RKAVV gaat gelijk pittig van start en laten inderdaad zien over goed voetballend vermogen te beschikken. Maar ondanks dat sommige van ons op een heel andere plek staan dan normaal, weten ze de aanvallen goed op te vangen. En komen ze er toch door, laat Ebi een paar mooi reddingen zien. Het spel gaat dan ook in de eerste helft gelijk op en de meiden laten zich zeker niet door de tegenstanders intimideren. Onze meiden spelen vooral op de counter, en uit één van deze counters weet Kyra zelfs te scoren, maar helaas wordt het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Met een 0-0 op het scorebord gaan we de rust in.

Helaas lijken onze meiden na rust de weg even kwijt te zijn. In nog geen kwartier tijd vallen er 3 doelpunten voor RKAVV. De eerste was misschien nog een gelukje, maar de nummer 2 en 3 waren toch gewoon mooi uitgespeelde kansen. Gelukkig weten onze meiden zich te herpakken en laten ze nog een leuk stuk voetbal zien in de tweede helft. En hard werken laat zich belonen, Sandy weet het doel van de tegenstander te vinden en scoort een mooie 1-3. Meiden het is dan wel wederom weer een verlies, maar jullie mogen trots zijn op jullie zelf. De inzet, het harde werken, het niet opgeven en jullie teamspirit, die winstpartijen gaan echt wel komen. Zeker als we hopelijk na de winterstop weer op volle sterkte zijn.