HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO17 -1 harkt eerste 3 punten binnen tegen UDO MO17-1.

FCR MO17 -1 harkt eerste 3 punten binnen tegen UDO MO17-1.

Of was dit voor de beker en tellen er nog geen punten? Who cares! We hebben gewonnen! En wat een heerlijke wedstrijd was het om te kijken. Het weer zat ook mee. Wat wil je nog meer!

We beginnen al heel sterk. Naomi weet in de eerste drie minuten al te scoren. Nog wat versuft staan we langs de kant. Zit hij er echt in? En hij telt? Ja hoor, er verschijnt op het scorebord echt 0-1. De supporters staan nog even na te genieten van het doelpunt wanneer er weer een doelpunt valt! Dit keer is het Sandy! Het scorebord laat het weer zien, 0-2!

De wedstrijd gaat weer verder en het is Lotte die een corner mag nemen. Dat doet ze heel goed. De bal komt mooi voor het doel en Elise (of Elize) wil keihard uithalen, maar wordt van haar actie afgehouden. Was alweer een mooie kans.

Dan komt UDO met een snelle actie onze kant open verdedigt Elisa goed uit. Er volgt een corner voor UDO en ze nemen hem goed. Komt gunstig voor het doel, maar niemand doet er wat mee. Lucky us. Niet veel later knalt UDO de bal op de lat. Ook hier komen we goed weg.

Dan is er een mooi samenspel met Emma en Sandy. Sandy komt 1 op 1 met de keepster, maar de ruimte om te schieten wordt te klein en vervolgens valt Sandy erg hard. Trainers Ruud en Jan Pieter verlenen eerste hulp en gooien er wat bemoedigende woorden tegenaan en ze staat weer.

UDO komt aan bod en komt gevaarlijk richting ons doel. Linda ziet de aanvalster op haar afkomen. Er volgt een hard schot die Linda (onze nieuwe keepsters) prachtig houdt!

Dan let je even niet op, kan gebeuren, dan is het ineens 0-3! Het was weer Sandy. Goh Sandy, misschien is spits toch wel wat voor jou? Met 0-3 op het scorebord en euforie in het veld is het Aysha die dus duidelijk met beide benen op de grond staat. Ze roept: “ we zijn er nog niet meiden!”. Gelijk heeft ze. We zitten nog in de eerste helft. Je weet het nooit!

Mooi voetenwerk van Naomi, ze komt tot dicht bij het doel, maar komt niet aan schieten toe.  We mogen de rust in met 0-3.

De tweede helft gaat beginnen. De meegekomen supporters zijn het er over eens. Die meiden zijn in korte tijd een heel stuk vooruit gegaan. Na de eerste training was de reactie van de meiden. “ Jemig, dat is echt niet normaal hoor! Weet je wat we allemaal hebben moeten doen?” om vervolgens de tas neer te gooien en op de bank te crashen. Zo is het in veel huizen gegaan verneem ik langs de lijn. Nou dames, het werkt dus wel!

UDO weer in de aanval, maar Linda weet de bal te houden. Linda blijkt een uitstekende keepster te zijn. Ze houdt mooi de nul!.

Kyra weet de bal mooi door te zetten naar Naomi die een mooie actie wederom laat zien, maar wordt geremd. Dan volgt een prachtig samenspel met Naomi en Sandy. En ja hoor! Sandy scoort weer! Het scorebord staat op 0-4!

Dit is leuk kijken in het zonnetje. Meiden zitten goed in het spel. In de verdediging zien we een hele sterke Jeanien waar de tegenstander heel veel moeite moet doen om langs te komen. Gedurende de hele wedstrijd krijgen ze instructies van trainer Jan Pieter en trainer Ruud. Bij twijfel volgen ze direct hun aanwijzingen op. Er worden termen gebruikt wat mij niets zegt, maar de meiden weten inmiddels wat het betekent zo te zien.

In de staart van de wedstrijd volgt er nog een schot op het doel door Emma, maar die gaat net naast. Het is wachten op het fluitsignaal.  Als die gaat loopt de moeder van Tessa in haar eentje aan de overkant van het veld een polonaise. De meiden moeten even uitlopen. Dat doen ze hand in hand rennend en lachend. Mooi gemotiveerd team in hele mooie tenues dankzij Ronald Eekhof.  Volgende week staan we weer langs de lijn om jullie aan te moedigen! Klasse gedaan meiden!

04/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media