HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO17-1: Eindelijk winst voor Rijnvogels MO 17-1

Eindelijk winst voor Rijnvogels MO 17

Wedstrijdverslag Ter Leede MO 17-1  – FC Rijnvogels MO 17-1

Uitslag 4-5

Opstelling:

Doel: Linda

Verdediging: Emma, Sanne, Elisa, Aisha

Middenveld: Tessa, Elice, Kayleigh

Aanval: Kyra, Sandy, Ilse

Gezien het aantal geblesseerden in het team, vertrokken we met 11 meiden richting Ter Leede. Van de 11 ook een aantal niet topfit, dus we hoopten maar dat we ongeschonden deze strijd zouden overleven. Voor de supporters was het in ieder geval goed toeven. Half elf wedstrijd en een heerlijk zonnetje dus we mochten niet klagen. Kennelijk deed deze tijd en het zonnetje ook onze meiden goed, want ze gingen direct fel van start. En die start wel al snel beloond want na amper 5 minuten, weet Sandy het doel te vinden en scoort de 0-1. De meiden juichen, wij juichen, maar ons gejuich werd overstemd door de stem van de coach van de tegenpartij. En mits ze ons voorbij liep, riep ze ons toe “wacht maar dit duurt niet lang”. En helaas bleek ze gelijk te krijgen, want niet veel later incasseren we een ongelukkig tegen doelpunt. Maar onze meiden laten de moed niet zakken, ze hebben gemerkt dat onze voorhoede toch wel iets sneller is dan hun verdediging. Er word goed overgespeeld en Sandy weet daardoor de 2-1 te maken. Vlak voor rust, ontsnapt Sandy wederom, ze stuift vol snelheid richting de achterlijn en op het moment dat wij denken, dat redt ze nooit meer, weet ze uit een onmogelijke hoek te scoren. Wederom wordt ons gejuich overstemd door het geblaf van de coach van de tegenstander “wat is dit voor campingvoetbal??!!!” Campingvoetbal??? Ik denk toch niet dat ik graag naast deze vrouw op de camping zou zitten.

Na rust gaan onze meiden direct weer in de aanval ze ruiken de winst, ondanks dat ze maar met 11 zijn en geen wissels hebben, lijken ze onvermoeibaar, Linda staat lekker te keepen.  Elisa, Sanne, Emma en Aysha houden de boel achter dicht. Tessa, Elice en Kayleigh werken zich een slag in de rondte op het middenveld, maar de duels worden gewonnen. En Kyra, Sandy en Ilse worden goed bereikt. En ja hoor, na nog geen 10 minuten weet de keeper een schot van Sandy te keren, maar Ilse is alert en weet uit de rebound te scoren. 1-5 wat een ongekende luxe. Maar dan slaat het noodlot toe. Sanne komt in botsing met een tegenstandster en deze valt op haar knie, ze blijft liggen. Nee, sta op, sta op denken we met zijn allen, maar helaas, de knie ziet er niet goed uit.  De blaffende coach regelt een fiets, zodat we haar kunnen vervoeren naar de EHBO. En mits we daar naartoe vertrekken horen we achter ons gejuich. 2-5. We moeten met 10 speelsters verder en het worden nog spannende minuten. Sandy verhuist van de spits naar de achterhoede, maar Ter Leede zet volop de aanval in. En ja de 3-5 valt. Dan krijgt een speelster van Ter Leede de bal in haar gezicht, het spel wordt stilgelegd terwijl wij in balbezit zijn. Ter Leede mag de vrije trap nemen en normaliter speel je dan sportief de bal weer terug. Maar nee.. de bal belandt bij een speelster van Ter Leede en deze scoort.. 4-5 Tja niet helemaal fair maar de scheids kan niet anders dan deze goal goedkeuren. Kennelijk kon de scheids ook geen genoeg krijgen van deze spannende wedstrijd want voor ons gevoel duurden de laatste minuten van deze wedstrijd wel heel erg lang. Maar dan toch het verlossende fluitsignaal, juichende meiden. Want eindelijk daar is dan toch die lang verwachte winstpartij. Meiden petje af, gestreden tot het einde en nu eindelijk ook eens beloond. Dit smaakt toch naar meer!

Tot slot nog even een woord tot de “blaffende”coach van de tegenpartij. Misschien leest u dit wel. De meiden in uw team deden het echt zo slecht nog niet, ook al kunnen ze misschien beter. En soms zullen ze ook echt wel pijn hebben en niet gelijk weer op kunnen staan en verder moeten gaan. Ik zelf houd ook best wel van een beetje fanatisme maar zoals het bord ook bij uw vereniging zegt. Dit is geen Champions league. Een beetje meer positieve coaching zal wellicht vast beter werken. En tja….soms verlies je…. It’s all in the game…

27/03/2017


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media