HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO17-1: Carnabal

Zaterdag 11-11 FCRijnvogels MO17-1 – DWO MO17-1 5-0

“Carnabal”.
Verslag geschreven door een “onschuldige toeschouwer”

De elfde van de elfde, wat een prachtige dag om elf tegen elf te mogen voetballen. Al die raakvlakken die carnaval en voetbal samen hebben en dat voornamelijk vanwege het “gekkengetal” elf maar natuurlijk ook omdat de deelnemers van beide bezigheden zich mogen verkleden in een of ander “kek” tenuetje. Toch zijn er wel wat duidelijke verschillen qua benadering en beleving. Want of je nu “de raad van elf” hebt of “raad aan elf” moet geven, daar zit nogal een heel groot verschil in. Nu hebben ze zich redelijk aan de opdrachten gehouden, zeker in de eerste helft was het voetbal prima en schortte het alleen aan de afwerking. In plaats van de 1-0 (mooie schuiver van Elice, met links notabene) had het ook 5 of 6-0 kunnen staan, er werden nogal wat 100% kansen om zeep geholpen. Maar goed het heeft nooit nut om daarom te treuren, trainen op afwerken is het enige wat we daar aan kunnen doen en zelfs dat is geen gegeven voor succes.

De tweede helft was weer het tegengestelde van de eerste helft met slecht uitgevoerd voetbal maar wisten de meiden de kansen nu wel te benutten en hebben ze er nog vier bij weten te prikken. Sandy de 2-0 en daarna Dieneke met 3 goals, de laatste met enige hulp van de tegenstander maar ik vind dat we mogen spreken van een hattrick!. Een gedeelte van de tweede helft heb ik het genoegen gehad om die met de leukste bankzitter sinds tijden te mogen delen namelijk Ilse! Moet nog vermelden dat zij op weergaloze wijze en met gevaar voor eigen leven een bal uit de sloot heeft gehaald, het vermelden meer dan waard. Ik weet dat ik te weinig namen noem in m’n verslagen maar dat wil absoluut niet zeggen dat niet genoemde meiden minder hebben gevoetbald of van minder belang zijn dan de doelpunten makers die wel genoemd worden, hiervoor mijn verontschuldiging en ik zal in m’n volgend verslag eens iedereen te gaan benoemen. Dat brengt mij gelijk op een hekel puntje namelijk het benoemen van gebeurtenissen.

“Big Brother is watching you” geldt ook in de wereld van de voetbal verslagen, dat heb ik recentelijk wel weer ondervonden. Ben laatstelijk nog op m’n vingers getikt omdat ik gemeld had dat de wedstrijd tegen RKAVV MO17-2 eerder was gestopt, dit had ik nooit mogen melden! Dit heeft namelijk tot gevolg gehad dat diverse mensen nu al een wekenlange email wisseling met de KNVB hebben in deze soap. Mijn oplossing is simpel en dus schrijf ik maar wat in dit verslag, zie het als fictie deels op waarheid berustend. Mocht U willen weten wat er werkelijk gebeurd is deze wedstrijd kunt U me altijd even aanschieten langs de lijn, echter niet komend weekend want dan ben ik bankzitter op Tenerife helaas.
Rest mij natuurlijk om de supporters en Mike (onze vlagger) te bedanken, de meiden hopen dat jullie tegen QB weer aanwezig zullen zijn. Willem bedankt voor de foto,s en filmpjes!

Een onschuldige toeschouwer 😊

15/11/2017


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media