HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO17-1: BITCHFIGHT 

FCR MO17-1    –   Smitshoek MO17-1     2-0 

BITCHFIGHT 

 

Vandaag moesten onze dames (deze aanspreekvorm zal in de loop van het verhaal niet meer gelden) het opnemen tegen de dames van Smitshoek. De tweede wedstrijd van de bekercompetitie, waarin we de eerste hebben verloren van Graaf Willem Vac. Het enige wat we weten is dat Smitshoek met 5-0 van QB heeft gewonnen dus in ieder geval een team met scorend vermogen. 

Een kwartier later dan gepland konden wij beginnen aan de wedstrijd, dit onder de bezielende leiding van scheids Sander.  

En ze hadden er zin in!! Binnen 4 minuten hadden de meiden de 1-0 erin geprikt na een prachtige voorzet van onze linksbuiten Eline die netjes binnengewerkt werd door een tegenstander wiens naam mij ontschoten is, dit ook onder druk van Marit die op de juiste plek stond. 

En 5 minuten later lag de 2-0 er ook in na goed doorlopen van Eline die goed druk zette en zo de bal in doel frommelde. Blijdschap alom, dit zou wel eens een hele leuke voetbalmiddag kunnen worden was de algehele gedachte. Helaas was daar bij de tegenstander een wissel geweest die de rest van de wedstrijd ernstig heeft beinvloed (het preciese moment is mij ontgaan, ineens was het daar). Geloof was gewisseld voor irritatie en daarmee was het ook einde voetbalwedstrijd. Vanaf dit moment waren beide teams aan het foeterballen en dit is zo gebleven tot einde wedstrijd. Moet wel zeggen dat de leiding van Smitshoek er alles aan deed om de irritaties te voeren en verbaal ernstig aanwezig waren. In tegenstelling tot de leiding van de FCR die bleven proberen de meiden tactisch bij te praten en de irritaties weg te nemen. Vaak vergeefs weliswaar, zo zijn de dames nu eenmaal ☹ 

Ik moet zeggen dat onze meiden ondanks het veelal vergeten van de opdrachten wel zijn blijven knokken en dat is wel degelijk een winstpunt. Het is echter wel een ernstig aandachtspunt waar we iets van moeten leren, we moeten ons niet laten leiden door emoties en irritaties. Dit gaat echt ten kostte van het voetbal en dat is zonde want dat kunnen jullie namelijk ook! 

Maar goed, de eerste overwinning is een feit! Maandag weer lekker trainen en voor de volgende wedstrijden het geleerde in praktijk brengen. Vivian en Neline bedankt voor het aansluiten na jullie eigen wedstrijd, en Mike bedankt voor het foutloze vlaggen. En vergeet niet: de scheids heeft altijd gelijk! 

 

18/09/2017


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media